Adhatok e tehéntejet a 10 hós kislányomnak? Egyáltalán nem fogadja el a tápszert. Már az összes létezőt kipróbáltam, de sikertelenül.
én biZtos nem adnék neki tejet 10 hónaposan. Még forralva meg sehogy sem.
Milyen tejpép az ami folyékony? Nem néztél te be nagyon valamit??? Beszélj a védőnőddel, vagy a gyerekorvossal, lehet szervi oka is, ha elutasítja a tápszert.
először is az első válaszolónak írnám, hogy te néztél be valamit, mert létezik folyékony tejpép.
a kérdezőnek írnám, hogy összesen fél liter tej alapúra van szüksége a gyermekednek.Már adhatsz neki mindenféle tejterméket.Adj neki sima tejpépet,adj túrót gyümölcscsel,joghurtot,sajtot,vajat,sajtkrémet.A te dolgod,ha adsz neki tehéntejet, én még az egy évesemnek nem adok egy darabig.Ő tejitalt kap, ez is nagyon drága, de az ő kajáján nem spórolok.
Szia!
Én valamivel szerencsésebb voltam, mint Te, 12,5 hós koráig szoptattam a babánkat, na de azóta semmilyen tejet nem hajlandó meginni, próbáltunk bebát, Nutrilont, Humanát, ízesítettet, próbáltam úgy, hogy én kevertem bele gyümölcsöt, próbáltam kakaóként, tejeskávéként és sehogy sem tetszett neki. Én is próbáltam belecsempészni a főzelékébe, de ahogy nálatok is, megérezte az ízét és inkább éhezett, de nem ette meg. Aztán úgy döntöttem, jó lesz neki a napi 500 ml tejalapú kaja: jogurt, túró, tejföl, főzelék, vaj, sajt, kefír stb.
Most lesz 2 éves és nincs Vele semmi gond.
14:22 - es vagyok
Azt elfelejtettem, hogy a tejpépet is megette, a mai napig imádja. Azelőtt reggel és este is evett belőle kb. 150 ml vízzel csináltam neki, most már csak reggel kéri.
Szia!
Nem picike már, én adnék neki, de inkább házi tejet forralva és vízzel hígítva. Én is ezt adtam a fiamnak, igaz 1.5 éves volt, amikor kezdtük, mert addig szopizott. Esetleg próbáld ki a Milumil banános tejitalt, nem olcsó, de sokáig elég, és összességében jobb árn jön ki, mint a tej. 1 éves kortól ajánlják, de csak azért, mert tjefehérje alapú, nyugodtan adhatod. Enyém sem itta meg a tápot, ezt igen.
Ha ez sem jó, jöhet a tej:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!