Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok e tehéntejet a 10 hós...

Adhatok e tehéntejet a 10 hós kislányomnak? Egyáltalán nem fogadja el a tápszert. Már az összes létezőt kipróbáltam, de sikertelenül.

Figyelt kérdés
Próbáltam a főzelékbe is tenni egy kis tápszert hátha hozzászokik az ízéhez,de ahogy megérzi,hogy van a kajcsijába tápszer akkor már azt sem kéri.Most bisztos sokan lehurrogják a fejem,hogy hogy jutott eszembe egy 10 hósnak bolti tejet adni,de már nem tudom mit csináljak.Fehérjére viszont még nagy szüksége van.Már adom neki a nestlé 6hónapos kortól adható kekszes és gyümölcsös folyékony innivaló tejpépét,de már azt is kezdi unni nem utolsó sorba meg jó drága is!
2010. szept. 25. 13:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ismerősöm lánya (aki most 5 éves) kecsketejen nőtt fel. nem szoptathatta a betegsége miatt. azon nőtt fel, vették a házi kecsketejet és nagyon egészséges kislány. én ha már nem tudnék szoptatni, akkor nem tápszert adnék, hanem kecsketejet, ez a legegészségesebb tej.
2010. szept. 25. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Második vagyok! Egyébként visszatérve arra hogy féltél hogy "lehurrognak" Olyannak könnyű ítélkezni ilyenekről, mint mi akinek literszámra van anyateje, de ha ő is tanácstalan helyzetben lenne, mindent megtenne hogy jó legyen a babájának, akkor biztos sok mindent máshogy látna, megnézném ő mit etetne a babájával, ha nem kell neki a tápszer, gondolom ők se éheztetnék, attól mert tehéntej ellenesek... Régen még nem volt tápszer mit etettek a babákkal? Mostanában divat ez, hogy nem ehet ezt nem ehet azt ennyi meg annyi idős koráig. Bár igaz valamiből a tápszergyártóknak is meg kell élniük... pedig nem tudom miért jobb egy porból minden féle adalék anyaggal ellátott valami a gyerekeknek, mint a tehéntej. de biztos én látom rosszul a dolgokat. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy mindenkinek szíve joga mikor és mit ad a babájának.
2010. szept. 25. 16:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagy lányom 11 hónapos korától ivott bolti tejet forralva semmi baja nem volt tőle 10 éves. Kisebbik 3 évig tápszert kapott rá 1 évire kijött a tejfehérje allergia. Mindjárt arra gondoltam hogy talán előbb kellett volna bevezetnem neki a tejet.

És ismerek olyat aki 2 hós korátől kanalas kaját adott a babónak mert nem itta meg a tápokat.

És mellesleg én is tesóm is azon nőttünk föl, úgy ahogyan nagyon sokan mások. Semmi baja nem lesz a kislányodnak.

2010. szept. 25. 16:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!Szerintem valószínűleg megpróbálkozunk majd a tejjel.
2010. szept. 25. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
hogy te milyen ostoba vagy kérdező.. :DDDD
2010. szept. 25. 18:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nagyobb mint te!!!!!!!Bisztos te nagyon okos lehetsz ha így LEFIKÁZOL MÁSOKAT!!!!!!!!!!!További jó tanácsadást másoknak!!!!Én köszönöm nem kérek a tiédből!!!!
2010. szept. 25. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennél voltak már értelmetlenebb kérdések is és még se írta neki senki, hogy ostoba. Ez a kérdés azt hiszen nem tartozik azok közé a hülye kérdések közé...
2010. szept. 26. 11:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hozzászóló!
2010. szept. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!