Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt akarja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt akarja hogy feküdjek le egy lánnyal, akinek ő tetszik, de ő nem akar vele semmit?

Figyelt kérdés

Szóval fiú vagyok és a legjobb barátomba szerelmes egy csaj. 20 éves, de olyan 12 éves szinten áll, általában hetente-havonta másba szerelmes és azzal mindig feltétlenül együtt akar lenni. Most a legjobb barátomért van oda már hetek óta, de neki van barátnője.

Nekem most épp nincs csajom és mivel ez a lány nem ért a szép szóból, azt mondta szeretné leitatni és közben elhitetni vele hogy összejönnek, de amikor már nem is tud megkülönböztetni minket, átadja nekem, hogy dugjam meg, meg hogy utána csináljak vele amit akarok, legyek vele együtt pár hétig, a szex után hátha "belém szeret" pár hétre, de többre ne számítsak és tényleg nem is számítok.

Viszont ez az egész annyira nem normális nekem. Egyrészt ha a barátom nem menne bele még nő nélkül sem ilyen kapcsolatba, akkor miért gondolja hogy én igen, mikor pont olyan vagyok, aki csak szerelemből van együtt nővel.

Meg ez a csaj is. "Élvezzem ki vele az életet, meg hogy jó a teste." Ilyeneket hallok a barátomtól. Ti mit tennétek ebben az esetben?

26/F

2011. júl. 13. 11:38
1 2
 11/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
76%
Ha nem akarsz lefeküdni vele, nem kell. Mert ahogy írtad is te szerelem nélkül nem fekszel le csak úgy akárkivel.. Viszont ha bejön a csaj és benne lennél vele egy menetben, akkor miért ne? Mit veszíthetsz? Semmit. :D Lenne egy jó estéd legalább.^^ :D
2011. júl. 13. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha a csaj cselekvés és döntésképtelen, mert annyira részeg akkor ez szimpla nemi erőszak lenne amiért fel is jelenthet, teljesen megalapozottan.

Ha a csajnak jobb a teste, akkor biztos hogy ráhajtanék. Szerelem.... Ugyanmár! Neked szerelem nélkül fel sem áll és fel sem izgulsz? Na persze! Abban igaza van a barátodnak hogy ki kell használni amit kapsz. Ha dobnak neked egy csontot, akkor csóváld a farkad és ne fintorogj! Na persze a csajjal tisztelettel és tisztességgel bánj! Nem egy darab rongyot kapsz, hogy csak beletöröld a farkad! Ezt ne téveszd szem elől!!!

2011. júl. 13. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt: Megőrültél? Ki ne hagyd.

Másrészt: azt te honnan veszed, hogy te kelleni fogsz annak a lánynak?

Harmadrészt: az nem jutott eszedbe, hogy csak valami sz.rkeverésbe akarnak belerángatni?

2012. jún. 10. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!