Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt akarja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt akarja hogy feküdjek le egy lánnyal, akinek ő tetszik, de ő nem akar vele semmit?

Figyelt kérdés

Szóval fiú vagyok és a legjobb barátomba szerelmes egy csaj. 20 éves, de olyan 12 éves szinten áll, általában hetente-havonta másba szerelmes és azzal mindig feltétlenül együtt akar lenni. Most a legjobb barátomért van oda már hetek óta, de neki van barátnője.

Nekem most épp nincs csajom és mivel ez a lány nem ért a szép szóból, azt mondta szeretné leitatni és közben elhitetni vele hogy összejönnek, de amikor már nem is tud megkülönböztetni minket, átadja nekem, hogy dugjam meg, meg hogy utána csináljak vele amit akarok, legyek vele együtt pár hétig, a szex után hátha "belém szeret" pár hétre, de többre ne számítsak és tényleg nem is számítok.

Viszont ez az egész annyira nem normális nekem. Egyrészt ha a barátom nem menne bele még nő nélkül sem ilyen kapcsolatba, akkor miért gondolja hogy én igen, mikor pont olyan vagyok, aki csak szerelemből van együtt nővel.

Meg ez a csaj is. "Élvezzem ki vele az életet, meg hogy jó a teste." Ilyeneket hallok a barátomtól. Ti mit tennétek ebben az esetben?

26/F

2011. júl. 13. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Jól betintáznék a lánnyal, aztán történjen aminek történnie kell. 18/F
2011. júl. 13. 11:41
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
ezt úgy hívják nemi erőszak és még mindig büntetendő
2011. júl. 13. 11:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hát én biztosan nem mennék bele, tiszta hülyeség az egész..
2011. júl. 13. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
hát ha nem akarod, a barátod csak meg tudja érteni, hogy nem akarod..viszont 26évesen nem tudom mit veszithetsz, hogy csak egy kis kaland lenne, a "jótestű de agyilag zokni" csajjal...:DDDD gondold meg, mi bajod lehet?:D
2011. júl. 13. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
sztem menny bele :D bár ez csak személyes vélemény, én valószínű benne lennék ha tetszik a csaj :D
2011. júl. 13. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátod erkölcsileg nulla.

TE válaszd ki, hogy neked ki tetszik és kivel járnál szívesen!

2011. júl. 13. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Most mi a kérdés? Megmondtad, hogy nem akarsz vele lefeküdni (érthető). Esetleg baráti szívességből megteheted, bár más kérdés, hogy a barátod ezzel mennyire volna kisegítve, vagy mi az értelme az egésznek. A lányról nem is beszélve. Az a kérdés, vajon belefér-e ez a baráti szívesség kategóriába? Ezt neked kell tudnod, te ismered a barátodat. Vagy biztos én vagyok nagyon nehéz felfogású. :P

N32

2011. júl. 13. 11:47
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Neked tetszik ez a lány és lefeküdnél vele? Ha igen akkor menj bele,ha csak szerelemből tudsz együtt lenni valakivel akkor felejtsd el. Ha még a barátod se tenné meg a helyedben akkor nem tudom mit vár. Van más megoldás is arra hogy ez a lány békénhagyja,ha harcia barátnője van mondja el neki hogy nem száll le róla a csaj és majd a két lány elintézi egymás között.
2011. júl. 13. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én keresnek magamnak egy hozzam illő barátnőt!
2011. júl. 13. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Én se értem, mi a probléma... ha egyszer nem akarod, akkor nyilván nem tud odakötözni a haverod a lányhoz... vagy téged is leitat? Szerintem ez egy marhaság. Ki tudja, milyen retkei vannak egy ilyen buta és könnyen kihasználható lánynak... meg ettől miért ne szerethetné tovább a barátodat? Ne alacsonyodj le arra a szintre, hogy a haverodnak nem kellő zoknikat húzgálod magadra szerintem...
2011. júl. 13. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!