Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodom a saját "levem"töl,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a saját "levem"töl, ez normális?

Figyelt kérdés

Minden "feszültség kiengedés" után kénytelen vagyok megmosnom az egész felsö testem és kezem, mert egyszerüen undorodok a saját kukilevemtöl(xD próbáltam szépen írni). Mások azt mesélik(tudom-tudom, de nem én kértem öket, hogy meséljenek), hogy ök szépen elkenik a hasukon és letörlik, de én ahogy belegondolok elhányom magam(belül persze)Már ott tartok hogy WC papírba kell engednem, de ott úgy is félek attól, hogy túl messze lövöm, ezért próbálok nem rá szorítani, de ez 10/9szer elrontja az "élvezetet".

csak normális válaszokat kérek, 3. normális válasz után írom a korom is.

2011. júl. 13. 02:12
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Utolsonak köszi
2011. júl. 13. 14:37
 32/35 anonim ***** válasza:

Hülye fóbia, majd kinövöd!

Szerintem semmi undorító nincs benne. Ragad azt annyi. Én is lemosom, de a nyálamat is le szoktam. Szerintem csak túlságosan sok előítéleted van ezügyben!

2011. júl. 13. 15:21
 33/35 Lois Griffin válasza:

Én lány vagyok, de szerintem nem te vagy az egyetlen ilyen pasi. Egyik sem rajong érte, inkább csak "elviselik", letörlik és kész. Szerintem nincs benne semmi undorító, bár a lenyelés nálam se jöhet szóba, de pl kimondottan szeretem, ha a mellemre megy a végeredmény. Utána egy közös tusolás, nem csak izgató, de a problémát is megoldja.

Valószínűleg ki fogod nőni a problémát, vagy legalábbis elfogadod, hogy mivel pasi vagy, neked "ilyen" is van.

2011. júl. 14. 01:14
 34/35 A kérdező kommentje:
Köx a választ
2011. júl. 14. 01:32
 35/35 anonim ***** válasza:

,,nem fogom a saját anyagom szürcsölgetni xD"

Nem erre gondoltam!:DDD Hanem arra hogy majdnem ugyanaz és nem kell rosszul lenni tőle, de mint ahogy a többiek mondták majd kinövöd:)

2011. júl. 14. 13:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!