Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a saját "levem"töl, ez normális?
Figyelt kérdés
Minden "feszültség kiengedés" után kénytelen vagyok megmosnom az egész felsö testem és kezem, mert egyszerüen undorodok a saját kukilevemtöl(xD próbáltam szépen írni). Mások azt mesélik(tudom-tudom, de nem én kértem öket, hogy meséljenek), hogy ök szépen elkenik a hasukon és letörlik, de én ahogy belegondolok elhányom magam(belül persze)Már ott tartok hogy WC papírba kell engednem, de ott úgy is félek attól, hogy túl messze lövöm, ezért próbálok nem rá szorítani, de ez 10/9szer elrontja az "élvezetet".
csak normális válaszokat kérek, 3. normális válasz után írom a korom is.
Állítólag van vmi olyan technika amivel úgy el lehet élvezni h ne jöjjön ki a cucc... rohadt nehéz megtanulni de meg lehet nézz utána én nemtom hogy kell én nem undorok tőle 1x már meg is kóstoltam a sajátom kíváncsiságból XD Na mind1 szal van ilyen keresd meg de ezt tényleg több hónap megtanulni... de azt tom h így akár többször is el tudsz menni egymás után.
18/F
2011. júl. 13. 07:53
22/35 anonim válasza:
ha ráengeded a hasadra kimarja a bőrt és még a gyomrod is kilukadhat
2011. júl. 13. 08:47
23/35 PogiBlanka válasza:
Én nem undorodom tőle:PP
2011. júl. 13. 11:12
24/35 Regci válasza:
Recsizz kádba
2011. júl. 13. 11:49
25/35 anonim válasza:
Ezt a beteg hülye problémát..eszem megáll:XDDD.Ez most kamu vagy mi?? aki ennyire gyerek hogy a saját spermájától undorodik,abban nincs elég tesztoszteron,nem rendes férfi,mondhatni nem alfa him.ilyen gyerekes ovis problémákat,csak ezen az oldalon találni.Figyelj ,én mikor felvagyok izgulva,felvagyok pörögve,akkor akár egyedül vagyok akár lánnyal olyan erős sexuális vágyat érzek hogy az is teszik ami alapból nem.pl testszag hüvelyváladék,sperma,pisi szag..stb..nincsenek neked transzfesztita hajlamiad?..neked nőnek kellett volna születned,de komolyan.amikor felizgulok,szinte vágyom arra hogy a spermám a lányra,lányba kerüljön és magamévá tegyem,ez ösztönös,de ez az ösztön belőled hiányzik.hogy ne csak szidjalak ajánlok egy dolgot..Menj el és sterilizáltasd magad,ugy hogy ne jöjjön semmi belőled ha kivered és megvan oldva a probléma duplán,mert neemcsak nem fogsz undorodni a spermától,de az a veszéj sem fog fennálni hogy teherbe ejtesz valakit és megszületik az utódod aki valószinüleg örökölné ezt a töketlen travesz egyéniséged..ugyhogy mindnekinek ugy a legjobb ha ha felkeresel egy klinikát..ja..és ha már ugy is ott vagy..menjél be a psichiáterhez és a psichológushoz is,had legyen egy vidám napjukXXXDDD
2011. júl. 13. 12:27
26/35 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hogy verjem a szádba, ha már úgy szereted.
2011. júl. 13. 13:10
27/35 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert én még 14 évesen is undorodtam a látványától, szóval hogy úgy mondjam, ezt kinövi az ember. Nem ajánlom, hogy próbálj az ellen tenni, hogy spriccel, ne akard visszafojtani, vagy zsepibe tekerni a makkod, vagy zsepibe célozni, mert csak rontja az élvezetet, hidd el. Esetleg megpróbálhatnál óvszerrel masztizni, az meg ráadásul sikosított is, és garantáltan nem kerül rád egy csepp se. De mondom, szerintem előbb utóbb ki fogod nőni, mint ahogy én is kinőttem.
19/f
2011. júl. 13. 13:14
28/35 A kérdező kommentje:
14vagyok, utolsónak köxönöm
2011. júl. 13. 13:19
29/35 anonim válasza:
áháá..szóval 14 vagy..verd csak a számba nyugodtan..utánna majd visszaköpöm a kicsi orcácskádra és ugy fogsz hányni mint a 3 napja vodkázó cigánylova..ejnye...azét mert leirtm az igazságot hogy nem vagy rendes férfi..azért nem kell megsértődni..tanulni kell belőle..járj sporolni lehetőleg férfias sportot válassz,olvass psichológiai könyveket,olvass egy kis anatómiát hogy tudd,az egész ember egy nagy kémiai labor és mikor valaki pl közuti balesetet szenved oylan darált és égett lessza husa,mint a darált disznó.. Ez van,az emebr ilyen,nemtudsz mit cisnálni,de legalább ne fárazd a hülyeségeddel a jónépet..kuki lééé..ember..legalább ird ki hogy sperma..vagy azt hogy ge..ci..de te még ehez is gyámoltalan vagy..ehelyett ilyet irsz ki hogy kuki lé.mondtam .menj orvoshoz.te beteg vagy.neked segitségre van szükséged.a sok idióta ember meg még válaszol is neked.
2011. júl. 13. 14:10
30/35 anonim válasza:
Utolsó: te se egy helyesírási szótár felett görnyedve értél ilyen komoly férfivá, azt látom... nem baj, hogy a sok válaszoló közül egyedül szerinted a férfiatlanság jele ez? Inkább csak egy furcsa fóbia... Amúgy is, 14 évesen még hova legyen férfi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!