Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodom a saját "levem"töl,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a saját "levem"töl, ez normális?

Figyelt kérdés

Minden "feszültség kiengedés" után kénytelen vagyok megmosnom az egész felsö testem és kezem, mert egyszerüen undorodok a saját kukilevemtöl(xD próbáltam szépen írni). Mások azt mesélik(tudom-tudom, de nem én kértem öket, hogy meséljenek), hogy ök szépen elkenik a hasukon és letörlik, de én ahogy belegondolok elhányom magam(belül persze)Már ott tartok hogy WC papírba kell engednem, de ott úgy is félek attól, hogy túl messze lövöm, ezért próbálok nem rá szorítani, de ez 10/9szer elrontja az "élvezetet".

csak normális válaszokat kérek, 3. normális válasz után írom a korom is.

2011. júl. 13. 02:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy ugyanolyan állagú mint a puncinedv, nem tudom hogy ez normális dolog-e 3 fiúval kerültem eddig szexuális kapcsolatba, közülük csak egy volt ilyen
2011. júl. 13. 03:15
 12/35 anonim ***** válasza:
95%

Igazad van, nem a kérdésedre válaszoltam (sry csak azért már késő van)

Ez hogy normális ide nem illik, inkább azt kérdezted volna hogy baj vagy gáz vagy valami ilyesmit(ezekre is azt mondanám hogy ez no problem), mert most azt mondom hogy a normális ha nem undorodsz, de a jelen esetben nem mondhatom hogy ez normáltalan, mert egyszerűen ez van, ettől nem leszel se jobb, se rosszabb. És azért azt a haselkenős mutatványt rendszeresen csinálni már egy kicsit öööö szélsőséges, mert az oké hogy kíváncsi az ember, egy bizonyos mértékig, és kipróbál ezt azt, de mégis vannak határok.

Remélem hogy ezzel jobban tudtam segíteni és hogy átmegy az amire én gondolok. :)

2011. júl. 13. 03:18
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
Hát nézd, van aki a vértől is undorodik, pedig abból aztán nemtől függetlenül elég sok található az ember szervezetében. Szóval ilyen alapon elhiszem, hogy létezik a tiédhez hasonló tünet is. Azt viszont nem nagyon tudom, mit lehetne vele kezdeni. :(
2011. júl. 13. 03:28
 14/35 A kérdező kommentje:

1.ahha, logikus érvelés mondjuk...

2. akinek elsö válasza nem tetszett, annak most a második válasza viszont nagyon ;)

2011. júl. 13. 03:32
 15/35 A kérdező kommentje:
és igen, átjött;) (Asd, amit produkáltál a válasszal, fogalmazási versenyt nyerne, ritka gykk-en az ilyen épkézláb válaszok. jóhogy vannak még ilyenek.)
2011. júl. 13. 03:38
 16/35 A kérdező kommentje:

xD mindig kifelejek vmit, am fekve sokkal nagyobb az élvezet, ha jól kinyújtózól és nincs alattad párna(magyarul vízszintesen fekszel) és a hasad nem feszíted be, hanem hagyod lazulni (sokkal mélyebb a hatás)

szerintem próbáld ki, de mindenkinek más-más

2011. júl. 13. 03:43
 17/35 A kérdező kommentje:
Megjött a 3. válaszoló is, így kiírhatom, hogy 14 vagyok!!!4444!!négynégy!!
2011. júl. 13. 03:50
 18/35 A kérdező kommentje:

"Tifa válasza:

Gondolj arra hogy ugyanolyan állagú mint a

puncinedv"

nem fogom a saját anyagom szürcsölgetni xD

2011. júl. 13. 04:03
 19/35 anonim ***** válasza:
Ki nem fejlett ember? Hát abból önmagában senki nem fog neked embert csinálni, még a tudósok se kémcsövekkel... Egyébként összetételét tekintve egyáltalán nem gusztustalan. Amúgy más testnedveidtől is undorodsz? Vér, orrváladék, vizelet... mármint oké, hogy azokat nem fogdossa senki a sajátját se, de ilyen szintű undorodásra gondolok, hogy ha csak rágondolsz is rosszul vagy...
2011. júl. 13. 07:01
 20/35 anonim ***** válasza:
A párom ha magának szinálja akkor mielött elélvezne zsepibe "csomagolja" a maskk részét.Bár ő nem undorodik magától, de ez a legjobb megoldás, nem lő sehová csak a zsepibe.Amúgy az ondó az csak egy folyadék.lehet tartalmaz spermiumokat, de az levegőn hamar elpuszul.AMúgy tényleg ne erre gondolj, hanem egy olyan anyagra ami amúgy tele van vitaminnak és egyéb jótékonyhatású dologgal.Amúgy lehet el kellene menned orvoshoz is mert ők biztos meg tudják mondani miért undorodsz magattól. Az is lehet legbelül lány vagy és ezért nem szereted ezt a részét.De ezt csak kivizsgáltatni lehet.Amúgy szerintem sokan vannak akik nem bírják magukat vagy a másik nem váladékait.
2011. júl. 13. 07:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!