Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a saját "levem"töl, ez normális?
Minden "feszültség kiengedés" után kénytelen vagyok megmosnom az egész felsö testem és kezem, mert egyszerüen undorodok a saját kukilevemtöl(xD próbáltam szépen írni). Mások azt mesélik(tudom-tudom, de nem én kértem öket, hogy meséljenek), hogy ök szépen elkenik a hasukon és letörlik, de én ahogy belegondolok elhányom magam(belül persze)Már ott tartok hogy WC papírba kell engednem, de ott úgy is félek attól, hogy túl messze lövöm, ezért próbálok nem rá szorítani, de ez 10/9szer elrontja az "élvezetet".
csak normális válaszokat kérek, 3. normális válasz után írom a korom is.
Igazad van, nem a kérdésedre válaszoltam (sry csak azért már késő van)
Ez hogy normális ide nem illik, inkább azt kérdezted volna hogy baj vagy gáz vagy valami ilyesmit(ezekre is azt mondanám hogy ez no problem), mert most azt mondom hogy a normális ha nem undorodsz, de a jelen esetben nem mondhatom hogy ez normáltalan, mert egyszerűen ez van, ettől nem leszel se jobb, se rosszabb. És azért azt a haselkenős mutatványt rendszeresen csinálni már egy kicsit öööö szélsőséges, mert az oké hogy kíváncsi az ember, egy bizonyos mértékig, és kipróbál ezt azt, de mégis vannak határok.
Remélem hogy ezzel jobban tudtam segíteni és hogy átmegy az amire én gondolok. :)
1.ahha, logikus érvelés mondjuk...
2. akinek elsö válasza nem tetszett, annak most a második válasza viszont nagyon ;)
xD mindig kifelejek vmit, am fekve sokkal nagyobb az élvezet, ha jól kinyújtózól és nincs alattad párna(magyarul vízszintesen fekszel) és a hasad nem feszíted be, hanem hagyod lazulni (sokkal mélyebb a hatás)
szerintem próbáld ki, de mindenkinek más-más
"Tifa válasza:
Gondolj arra hogy ugyanolyan állagú mint a
puncinedv"
nem fogom a saját anyagom szürcsölgetni xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!