Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodom a saját "levem"töl,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a saját "levem"töl, ez normális?

Figyelt kérdés

Minden "feszültség kiengedés" után kénytelen vagyok megmosnom az egész felsö testem és kezem, mert egyszerüen undorodok a saját kukilevemtöl(xD próbáltam szépen írni). Mások azt mesélik(tudom-tudom, de nem én kértem öket, hogy meséljenek), hogy ök szépen elkenik a hasukon és letörlik, de én ahogy belegondolok elhányom magam(belül persze)Már ott tartok hogy WC papírba kell engednem, de ott úgy is félek attól, hogy túl messze lövöm, ezért próbálok nem rá szorítani, de ez 10/9szer elrontja az "élvezetet".

csak normális válaszokat kérek, 3. normális válasz után írom a korom is.

2011. júl. 13. 02:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátom ugyanez, ő még a majonéztől is rosszul van, szívóztam is vele elég sokat. Ezek szerint akkor nem csak vele van így, azt nem tudom hogy normális dolog-e.
2011. júl. 13. 02:15
 2/35 A kérdező kommentje:
Egyszerüen nem békélek vele, de a nunuslevet simán felszürcsölgetném. nem szeretném, ha a majd a nemi életem rovására menne. (amilyen videókat látok, mindent mindennel keverve, lásd: 2girls, 1cup)
2011. júl. 13. 02:20
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra hogy az belőled jön, a tiéd... nem tudok sokat segíteni lány vagyok, fogalmam sincs milyen érzés lehet ez. :S
2011. júl. 13. 02:30
 4/35 A kérdező kommentje:
jájjj, de qrva gusztustalan, fehér cucc amiben hemzsegnek az élölények! picike kis ostros. egy ki nem fejlett EMBER!!!!444!!négynégy!! Szétkenek magamon több millió kis kukacot amik rámszáradnak.
2011. júl. 13. 02:36
 5/35 anonim ***** válasza:
Ne erre gondolj, de amúgy szerintem fiatal vagy, majd alakul még a hozzáállásod, csak hülyén fogod fel
2011. júl. 13. 02:45
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
A leírtakból csak egy hibára tudok következtetni: megmosod az egész felső testedet <- rámegy az anyag a felsőtestedre <- háton fekszel, tehát próbáld ki hogy ülsz a székben és úgy csinálod, és ilyen helyzetben kihasználva a gravitációt nem leszel mindenhol olyan, ha ügyes vagy akkor csak a tenyeredet kell majd megmosnod
2011. júl. 13. 02:48
 7/35 A kérdező kommentje:

mer majd tuti pont függölegesen fog "esni". ha az felkerül a levegöbe, mindenhova megy lábamra hasamra fejemre padlóra. De nem ezen van a hangsúly, kössz de még tudom egyedül is verni :)

a kérdést olvasd el még 1* lécci (am nagyon köx a válaszokat, elözöt is, és én kérném, hogy adjon még 1 választ)

2011. júl. 13. 03:01
 8/35 A kérdező kommentje:
Tifa, neked semmi bajod nincs az említett anyaggal, szerinted nem gusztustalan azt szétkenni (ízlelni, lenyelni)?
2011. júl. 13. 03:03
 9/35 anonim ***** válasza:

De igen, én sem szeretem, lenyelni meg nem tudnám, de attól semmi bajom nincs ha olyan leszek... letöröljük és kész :)

Nem kell ezen parázni, jó nem a legszebb látvány szerintem sem, de ha olyan is lennél véletlenül, letörlöd, ha megszáradna éppen, akkor lemosod és semmi gáz.

2011. júl. 13. 03:08
 10/35 A kérdező kommentje:
szóval akk nem normális... ugye ebböl nem lesz baj? (xD mondom nem az eltávolítással van a baj, hanem azzal, hogy hozzám ér)
2011. júl. 13. 03:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!