Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot, amit ti nem is akartok?
szóval még megvagy 59%-os. :-) Már kezdtél hiányozni. :-)
Szóval futnom kellene? Lehet mondasz valamit... :-) Sajnos nagyon lusta tudok lenni - csak semmi sport :-( - és messze is vagyok tőled, pedig ha nem mennék egyedül, biztos ez is könnyebb lenne, na mindegy. Szép az arcom? nem tudom, minden relatív, de a szemeimmel vadítani tudok.
és te helyes vagy?
azt kérdezted pesti vagyok-e? gondolom, te arra a vidékre vagy való. én nem :-( én az ország másik végében, egy majdnem nagyváros mellett lakom.
ha lehetne, esküszöm elmennék veled futni, bár sok futásra nem hiszem, hogy rá tudnál venni... de asszem, birnám, ha lenne egy futó-társam. na nem úgy...:-) az "hely" a veteráné, hisz tudod... :-) csak ő nem akar "futni" :-(
Miért vagy morcos? Semmi olyant nem írtam, amitől megmorcolhattad volna magad...
amúgy meg jól esett, hogy futnál velem, na. Te futsz?
Nem morcoltam meg magam csak nem vagyok pesti.
Nem futok,biciklizek.
hát merre laksz?
az már sport :-) mennyit szoktál egyszerre? Vagy melóba jársz bicajjal? Akkor meg minek montad, hogy fussak, ha te is mást szeretsz jobban??? Na mindegy :-)
Debrecen mellett vagyok fellelhető.
Munkába is azzal járok de tekerni országútival szoktam.
Azért mert a futás fogyaszt és kondiban tart.
köszi :-) kedves vagy :-) de azért igazad lehet :-)
A mellett mit jelent? (Ezek szerint nem Db? Hány km-re Db-től?) Tudod, hogy nem is vagy olyan távol? :-) akár még futhatnánk is, de sajna már vázoltam a szitut :-(
20km . Hagyjál már azzal az öreg csókával.
inkább intézz magad mellé valami korban is hozzád illőt.meg egy skype elérhetőséget ne itt diskuráljunk már mert előbb utóbb törlés lesz a vége.Persze hogy igazam van :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!