Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti nem féltek belemenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot, amit ti nem is akartok?

Figyelt kérdés
Megbíztok a megérzéseitekben? A külső mindent elárul? különben honnan lehet tudni ránézésre, hogy egy pasi mit akar?(szexualitás a téma...)
2011. júl. 12. 16:11
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

szóval még megvagy 59%-os. :-) Már kezdtél hiányozni. :-)

Szóval futnom kellene? Lehet mondasz valamit... :-) Sajnos nagyon lusta tudok lenni - csak semmi sport :-( - és messze is vagyok tőled, pedig ha nem mennék egyedül, biztos ez is könnyebb lenne, na mindegy. Szép az arcom? nem tudom, minden relatív, de a szemeimmel vadítani tudok.

és te helyes vagy?

2011. júl. 16. 07:41
 32/43 anonim ***** válasza:
Helyes.Ne lustulj,azért hízol.Honnan veszed hogy messze vagyok?
2011. júl. 16. 09:32
 33/43 A kérdező kommentje:

azt kérdezted pesti vagyok-e? gondolom, te arra a vidékre vagy való. én nem :-( én az ország másik végében, egy majdnem nagyváros mellett lakom.

ha lehetne, esküszöm elmennék veled futni, bár sok futásra nem hiszem, hogy rá tudnál venni... de asszem, birnám, ha lenne egy futó-társam. na nem úgy...:-) az "hely" a veteráné, hisz tudod... :-) csak ő nem akar "futni" :-(

2011. júl. 16. 13:35
 34/43 anonim ***** válasza:
Nem azért kérdeztem kiscsibe mert pesti vagyok.
2011. júl. 16. 16:36
 35/43 A kérdező kommentje:

Miért vagy morcos? Semmi olyant nem írtam, amitől megmorcolhattad volna magad...

amúgy meg jól esett, hogy futnál velem, na. Te futsz?

2011. júl. 16. 18:02
 36/43 anonim ***** válasza:

Nem morcoltam meg magam csak nem vagyok pesti.

Nem futok,biciklizek.

2011. júl. 16. 19:20
 37/43 A kérdező kommentje:

hát merre laksz?

az már sport :-) mennyit szoktál egyszerre? Vagy melóba jársz bicajjal? Akkor meg minek montad, hogy fussak, ha te is mást szeretsz jobban??? Na mindegy :-)

2011. júl. 16. 19:45
 38/43 anonim ***** válasza:

Debrecen mellett vagyok fellelhető.

Munkába is azzal járok de tekerni országútival szoktam.

Azért mert a futás fogyaszt és kondiban tart.

2011. júl. 16. 19:55
 39/43 A kérdező kommentje:

köszi :-) kedves vagy :-) de azért igazad lehet :-)

A mellett mit jelent? (Ezek szerint nem Db? Hány km-re Db-től?) Tudod, hogy nem is vagy olyan távol? :-) akár még futhatnánk is, de sajna már vázoltam a szitut :-(

2011. júl. 16. 20:00
 40/43 anonim ***** válasza:

20km . Hagyjál már azzal az öreg csókával.

inkább intézz magad mellé valami korban is hozzád illőt.meg egy skype elérhetőséget ne itt diskuráljunk már mert előbb utóbb törlés lesz a vége.Persze hogy igazam van :)

2011. júl. 16. 20:29
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!