Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti nem féltek belemenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot, amit ti nem is akartok?

Figyelt kérdés
Megbíztok a megérzéseitekben? A külső mindent elárul? különben honnan lehet tudni ránézésre, hogy egy pasi mit akar?(szexualitás a téma...)
2011. júl. 12. 16:11
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Egyértelmű kiscsibe hagyd.Mi az hogy mit kezdenél velem,most csiripeled hogy ki vagy éhezve.Mutasd mit tudsz.Nekem sem alacsonyak az igényeim.Mutatod mi hogy megy elszórakoztatjuk egymást.Vegyél fel msn-re s ha akarod mutogathatod is magad :) igénylem.Szerinted én nem.Nehogy egy nyugdíjassal csinálj már butaságot.

A kockahas megfelel?

2011. júl. 14. 17:42
 22/43 A kérdező kommentje:

a kockahas a gyengém, többek között... mondd szikár is vagy? inkább nem is akarom tudni, az már túl sok lenne nekem, ha tudnám, hogy az vagy. :-)

azt sem tudom mi az az msn... :-)

ha nem lennél olyan távol, lehet még el is gondolkoznék rajta, de mondom nekem csak az az egy kell, tudod az öreg róka. :D

2011. júl. 14. 17:51
 23/43 anonim ***** válasza:

Ezt eltaláltad kis szívem,mármint ami a szikárságot illeti.

Pesti vagy?Ha nem hát nem pedig úgy elkényeztettelek volna hogy mástól már nem is viselted volna el.Babaarc,vagy inkább angyal,60,40,60,szép feszes napbarnított hibátlan bőr?

Azt a veteránt meg felejtsd el gyorsan.Egy ilyen jó kiállású gyerek kell neked akin kiélheted minden vágyadat.

2011. júl. 14. 17:58
 24/43 A kérdező kommentje:

na most mi legyen? szikár is, kockahasa is van, basszus... de asszem én már maradok a veteránnál :-)

ha szeretnéd tudni, külsőre mint egy kislány, belül meg teli vad vágyakkal. a bőrömmel nincs hiba, még nincs megaszva egyáltalán. :-) A 60-40-60 nem sovánka egy kicsit? Én ettől egy picikét szélesebb vagyok, sajnos, szóval mondom, hogy nem járnál jól... de nagyon tudok :-) (ez valójában sajnos nincs így :D) ennek ellenére asszem tudnék mit kezdeni a veteránnal :-)

2011. júl. 14. 18:19
 25/43 anonim ***** válasza:

Szélesebb?Telt vagy?Akkor nem járnék jól.Viszont a kívülről kislányos belül pedig vad nagyon tuti.

Nem tudod te mit akarsz.Mondom hogy hagyd a veteránt.

Ha műsorozni vagy beszélgetni támad kedved írd meg az msn-ed vagy skype.

2011. júl. 14. 18:25
 26/43 A kérdező kommentje:

egy telt, pajzán, kislány, na? :-) mondom nem járnál jól :-(

attól félek, nagyon is tudom mit akarok:

a veterán combjait akarom a combjaim között érezni, a körmeimmel meg a hátát akarom karmolászni. :-) nem is tudja miről marad le, de sajnos hiába vadítom a veteránnak sem jönnek be a széles csajok, asszem. :-(

nekem nincs msn meg skype, de műsorozni sem akarok, de azért köszi.

és mondd neked simogatja valaki a kockahasad? Vagy vágysz valakire?

húúú érzem, hogy nagyon "perverz", de elmultunk már 18 nem? :-)

2011. júl. 14. 18:34
 27/43 A kérdező kommentje:
és nem is olyan telt, csak egy kicsit... (neked elárulom: 63 kg és 168 cm, gáz mi?)
2011. júl. 14. 18:36
 28/43 anonim ***** válasza:

Fogyhatnál egy-két kilót kis csillag.

Naná hogy kellene valaki aki simogat.

2011. júl. 14. 18:42
 29/43 A kérdező kommentje:

fogyózom persze, mint minden más kiscsajszi, de látom még "gyúrnom" kell egy kicsit... 168 cm-hez mi számít már jónak? (és sajnos az a 63 kg sem arányosan oszlik el rajtam :-(

sztem te meg csak villantsd meg néha a kockahasad, azt mindjárt lesz jelentkező :-) nincsenek neked túlzott igényeid csaj-téren? :D :D

2011. júl. 14. 19:19
 30/43 anonim ***** válasza:
Hajrá,hajrá.Segítenék,menni veled futni.Jó lenne,ha aranyos pofid van.De túlzom az igényeimet.
2011. júl. 15. 18:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!