Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot, amit ti nem is akartok?
Egyértelmű kiscsibe hagyd.Mi az hogy mit kezdenél velem,most csiripeled hogy ki vagy éhezve.Mutasd mit tudsz.Nekem sem alacsonyak az igényeim.Mutatod mi hogy megy elszórakoztatjuk egymást.Vegyél fel msn-re s ha akarod mutogathatod is magad :) igénylem.Szerinted én nem.Nehogy egy nyugdíjassal csinálj már butaságot.
A kockahas megfelel?
a kockahas a gyengém, többek között... mondd szikár is vagy? inkább nem is akarom tudni, az már túl sok lenne nekem, ha tudnám, hogy az vagy. :-)
azt sem tudom mi az az msn... :-)
ha nem lennél olyan távol, lehet még el is gondolkoznék rajta, de mondom nekem csak az az egy kell, tudod az öreg róka. :D
Ezt eltaláltad kis szívem,mármint ami a szikárságot illeti.
Pesti vagy?Ha nem hát nem pedig úgy elkényeztettelek volna hogy mástól már nem is viselted volna el.Babaarc,vagy inkább angyal,60,40,60,szép feszes napbarnított hibátlan bőr?
Azt a veteránt meg felejtsd el gyorsan.Egy ilyen jó kiállású gyerek kell neked akin kiélheted minden vágyadat.
na most mi legyen? szikár is, kockahasa is van, basszus... de asszem én már maradok a veteránnál :-)
ha szeretnéd tudni, külsőre mint egy kislány, belül meg teli vad vágyakkal. a bőrömmel nincs hiba, még nincs megaszva egyáltalán. :-) A 60-40-60 nem sovánka egy kicsit? Én ettől egy picikét szélesebb vagyok, sajnos, szóval mondom, hogy nem járnál jól... de nagyon tudok :-) (ez valójában sajnos nincs így :D) ennek ellenére asszem tudnék mit kezdeni a veteránnal :-)
Szélesebb?Telt vagy?Akkor nem járnék jól.Viszont a kívülről kislányos belül pedig vad nagyon tuti.
Nem tudod te mit akarsz.Mondom hogy hagyd a veteránt.
Ha műsorozni vagy beszélgetni támad kedved írd meg az msn-ed vagy skype.
egy telt, pajzán, kislány, na? :-) mondom nem járnál jól :-(
attól félek, nagyon is tudom mit akarok:
a veterán combjait akarom a combjaim között érezni, a körmeimmel meg a hátát akarom karmolászni. :-) nem is tudja miről marad le, de sajnos hiába vadítom a veteránnak sem jönnek be a széles csajok, asszem. :-(
nekem nincs msn meg skype, de műsorozni sem akarok, de azért köszi.
és mondd neked simogatja valaki a kockahasad? Vagy vágysz valakire?
húúú érzem, hogy nagyon "perverz", de elmultunk már 18 nem? :-)
Fogyhatnál egy-két kilót kis csillag.
Naná hogy kellene valaki aki simogat.
fogyózom persze, mint minden más kiscsajszi, de látom még "gyúrnom" kell egy kicsit... 168 cm-hez mi számít már jónak? (és sajnos az a 63 kg sem arányosan oszlik el rajtam :-(
sztem te meg csak villantsd meg néha a kockahasad, azt mindjárt lesz jelentkező :-) nincsenek neked túlzott igényeid csaj-téren? :D :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!