Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti nem féltek belemenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot, amit ti nem is akartok?

Figyelt kérdés
Megbíztok a megérzéseitekben? A külső mindent elárul? különben honnan lehet tudni ránézésre, hogy egy pasi mit akar?(szexualitás a téma...)
2011. júl. 12. 16:11
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
És mi van ha én pasiként egy olyan nővel találkozok aki a fejemre szarik szex közben? Honnan tudhatom ránézésre, hogy a nő aki belemegy az egyéjszakásba milyen perverz?
2011. júl. 12. 16:13
 2/43 napietus ***** válasza:
nekem volt ilyen, de nem teljesen idegennel. meg amit nem akarok, azt nem csinálom. egyébként sokkal kevésbé fantáziadús az ember ilyenkor, mint egy stabil kapcsolatban szerintem. hiszen maga az az "extra", hogy van az egész :)
2011. júl. 12. 16:13
 3/43 A kérdező kommentje:
nem akartam senkibe belegázolni, nincsenek előitéleteim sem, csak érdekelt a válasz.
2011. júl. 12. 16:31
 4/43 anonim ***** válasza:
csak legalább lenne egy nő kivel összedughatnánk amink van nem érdekelnének a perverziói sem jelenleg
2011. júl. 12. 16:32
 5/43 anonim válasza:
eleve hamár belemész egy egyéjszakás kalandba számolni kell a következményeivel hogy bármit csinálhat
2011. júl. 12. 16:50
 6/43 anonim ***** válasza:
Sajnos, ez a dolog nem csak az "egyéjszakás" kalandra vonatkozik, hanem a stabil párkapcsolatokra is. Az se ritka, ha a lány kattan be, és a békésen alvó férfit gyalázza meg beteges perverziókkal. Egy védtelen férfival is bármit meg lehet tenni, és sokszor meg is teszik.
2011. júl. 12. 17:05
 7/43 A kérdező kommentje:
én is tenném már "valami" rátermett pasival, az ő perverziói engem sem érdekelnének (nagyon), de azért alapvetően tartok attól, hogy egy új "kapcsolatban" a srác nem érti meg, hogy valamit nem szeretnék. szóval nem tudom, hogy tudnék nemet mondani arra, amit nem akarok, pedig a szex maga jól esne vele.
2011. júl. 12. 17:05
 8/43 A kérdező kommentje:
ti szegény védtelen férfiak..., mit meg nem tesznek veletek a nők... és még védekezni is elfelejtetek olykor...
2011. júl. 12. 17:17
 9/43 anonim ***** válasza:
Tedd meg velem.
2011. júl. 12. 18:58
 10/43 A kérdező kommentje:
:-) nem járnál jól... :-) amúgy meg tele vagyok perverzióval.. :-) és sajnos nem hasonlítasz arra a pasira, akit én akarok... :-)
2011. júl. 12. 19:07
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!