Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan
lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot,
amit ti nem is akartok?
na de itt vagyok én is a 16:32 akár velem is perverzkedhetsz kivéve ha messze laksz mert utazási perverzióim sajnos nincsenek
2011. júl. 12. 22:25
neharagudj már kedves kérdező, de mi olyan dolgokra gondolsz, amiktől félsz hogy a pasi akarná és te nem?? nemhiszem, hogy az emberek többségének lenne otthon bármilyen vad játékszere, ostor vagy akármi(na attól be lennék parázva én is:D) hanem csak nem értem, hogy a szopás-nyalás-69-szex dolgon kivül mi más történhetne??
2011. júl. 13. 12:05
Oké kiscsibe,ahogy gondolod.
2011. júl. 13. 12:42
14/43 A kérdező kommentje:
naaaa, ne haragudj kedves 59%-os, úgy sajnálom, most tényleg.
egy fentebbi kérdezőnek: gáz, ha nem akarok egy egyéjszakással pl. orális szexet létesíteni (se azt nem akarom, hogy ő tegye velem, de azt sem, hogy én tegyem neki)?
szóval én azt gondolom, hogy vannak még változatok, köztük olyanok is, amik nekem nem jönnek be. pl szex popsiba, kikötözve, ütve-verve, - nem kell ahhoz korbács feltétlen :-) meg mit tudom én...
hát ok, de az orális szex nem minősül túlzott perverzitásnak, báris az én szememben..normális esetben 2 ember között az normális:D de ha már bevállalod h dugsz egy majdnem "ismeretlennel" akkor már semmi se gáz.....
2011. júl. 13. 23:58
16/43 A kérdező kommentje:
szóval neked ok, értem. :-) Ha már így gondolod, szoktad is a párod így kényeztetni? Sok ffi elvárja, hogy orál is legyen, de a lányra nem gondol, az már nem természetes, hogy ő is adjon és én az egyoldalú dolgokat nem szeretem. Másrészt, ha kap is egy ffi ilyen kényeztetést, nem elégszik meg azzal, amit/ahogy a l adni szeretne neki, hanem megfogja a fejét és irányítja, és a végén még a lány hagyja is, hogy a szájába menjen el esetleg még le is nyelje, szóval engem ez zavar az orálban, mint előjáték sok bajom nekem sincs vele.
De itt vagyok neked szüzen kiscsibe.
Kérlek!Rendelkezz velem.Na?
Mit szólsz.
2011. júl. 14. 16:34
18/43 A kérdező kommentje:
1x: ki vagyok éhezve, de ne mondd el senkinek. :-)
2x: sajnos nagyon válogatós vagyok, én csak egy pasit szeretnék feldönteni, de őt nagyon. :-)
3x: ha szűz vagy, mit csináljak veled? még megrontanálak, azt mi lenne? vehetném a szivemre örök életre, hát köszönöm, nem. :-)
4x: tudom, hogy zöld a fülem, de tanulni szeretnék, segítsetek + nagyon meg akarok felelni egy pasinak, sajnos neki már nem zöld a füle, de talán jobb is így, csak hát így nekem kell nagyon kepesztenem... :-)
19/43 A kérdező kommentje:
vagy szerintetek egy öreg rókának egy tejfölös csőrű kiscsibe nem igazán jöhet be? Hagyjam a francba? Értitek ugye, mit akarok kérdezni?
20/43 A kérdező kommentje:
ez már egy új kérdés, tessék válaszolni!!!!