Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti nem féltek belemenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem féltek belemenni egyéjszakásba? Honnan lehet tudni, hogy a pasi nem akar valami "perverz" dolgot, amit ti nem is akartok?

Figyelt kérdés
Megbíztok a megérzéseitekben? A külső mindent elárul? különben honnan lehet tudni ránézésre, hogy egy pasi mit akar?(szexualitás a téma...)
2011. júl. 12. 16:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
na de itt vagyok én is a 16:32 akár velem is perverzkedhetsz kivéve ha messze laksz mert utazási perverzióim sajnos nincsenek
2011. júl. 12. 22:25
 12/43 anonim ***** válasza:
neharagudj már kedves kérdező, de mi olyan dolgokra gondolsz, amiktől félsz hogy a pasi akarná és te nem?? nemhiszem, hogy az emberek többségének lenne otthon bármilyen vad játékszere, ostor vagy akármi(na attól be lennék parázva én is:D) hanem csak nem értem, hogy a szopás-nyalás-69-szex dolgon kivül mi más történhetne??
2011. júl. 13. 12:05
 13/43 anonim ***** válasza:
Oké kiscsibe,ahogy gondolod.
2011. júl. 13. 12:42
 14/43 A kérdező kommentje:

naaaa, ne haragudj kedves 59%-os, úgy sajnálom, most tényleg.

egy fentebbi kérdezőnek: gáz, ha nem akarok egy egyéjszakással pl. orális szexet létesíteni (se azt nem akarom, hogy ő tegye velem, de azt sem, hogy én tegyem neki)?

szóval én azt gondolom, hogy vannak még változatok, köztük olyanok is, amik nekem nem jönnek be. pl szex popsiba, kikötözve, ütve-verve, - nem kell ahhoz korbács feltétlen :-) meg mit tudom én...

2011. júl. 13. 14:40
 15/43 anonim ***** válasza:
hát ok, de az orális szex nem minősül túlzott perverzitásnak, báris az én szememben..normális esetben 2 ember között az normális:D de ha már bevállalod h dugsz egy majdnem "ismeretlennel" akkor már semmi se gáz.....
2011. júl. 13. 23:58
 16/43 A kérdező kommentje:
szóval neked ok, értem. :-) Ha már így gondolod, szoktad is a párod így kényeztetni? Sok ffi elvárja, hogy orál is legyen, de a lányra nem gondol, az már nem természetes, hogy ő is adjon és én az egyoldalú dolgokat nem szeretem. Másrészt, ha kap is egy ffi ilyen kényeztetést, nem elégszik meg azzal, amit/ahogy a l adni szeretne neki, hanem megfogja a fejét és irányítja, és a végén még a lány hagyja is, hogy a szájába menjen el esetleg még le is nyelje, szóval engem ez zavar az orálban, mint előjáték sok bajom nekem sincs vele.
2011. júl. 14. 15:40
 17/43 anonim ***** válasza:

De itt vagyok neked szüzen kiscsibe.

Kérlek!Rendelkezz velem.Na?

Mit szólsz.

2011. júl. 14. 16:34
 18/43 A kérdező kommentje:

1x: ki vagyok éhezve, de ne mondd el senkinek. :-)

2x: sajnos nagyon válogatós vagyok, én csak egy pasit szeretnék feldönteni, de őt nagyon. :-)

3x: ha szűz vagy, mit csináljak veled? még megrontanálak, azt mi lenne? vehetném a szivemre örök életre, hát köszönöm, nem. :-)

4x: tudom, hogy zöld a fülem, de tanulni szeretnék, segítsetek + nagyon meg akarok felelni egy pasinak, sajnos neki már nem zöld a füle, de talán jobb is így, csak hát így nekem kell nagyon kepesztenem... :-)

2011. júl. 14. 17:09
 19/43 A kérdező kommentje:
vagy szerintetek egy öreg rókának egy tejfölös csőrű kiscsibe nem igazán jöhet be? Hagyjam a francba? Értitek ugye, mit akarok kérdezni?
2011. júl. 14. 17:14
 20/43 A kérdező kommentje:
ez már egy új kérdés, tessék válaszolni!!!!
2011. júl. 14. 17:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!