Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, a szíved legmélyén nem irigykedsz azokra az emberekre, akiknek 19-20-21cmes a péniszük?
18f. 17cm de néha 16.5 nek érzem
van jobb dolgom is mint ilyet kérdezni. de kérlek titeket őszintén válaszoljatok;)
köszönöm szépen a válaszokat.1x azt gondolom hogy lexarják a csajok 14 felett h mekkora. máskor meg jön az a tipikus "18 alatt nem állok le senkivel" dolog
:D
Jah, ezzel én is pontosan ugyanígy vagyok...
Sőt, mostmár arról sem mernék nyilatkozni, hogy mi is az átlagos...
De akkor vajon mi volt az a parasztvakítás néhány éve az aktívban, meg rengeteg neten megjelent Cikkben, hogy 12-15 centi az átlag, meg 3-4 cm átmérő...?
Én akkor is olyan 14-18-at mondtam volna, de a 3-4 cm átmérő az oldal tanulságai szerint nagyon átlag alattinak tűnik.
24/f
Szerintem azt sose szabad szem elől téveszteni, hogy a legtöbb embernek abszolút nincs szemmértéke, arányérzéke, így a lányok többségének sincs. Dobálóznak a tinilányok a 18-20-22 centikkel, hogy nekik csak az a jó, és a pasijuknak is akkora, miközben lehet, hogy életükben nem találkoztak még akkorával, és a pasijuké is konkrétan 15-16 centi. Arról nem is beszélve, hogy vizuálisan a vastagság, eresség is naggyá tud tenni egy amúgy átlagos hosszúságú péniszt, sőt, egy átlagos péniszen egy átlag feletti nagy makk is azt az összhatást kelti, hogy nagy a szerszám. Az se mindegy, mekkora testen van a farok, egy vékony, alacsony pasin centire ugyanaz a farok sokkal nagyobbnak hat, mint egy izmos, magason. Mert az ember szeme, pontosabban agya ilyen becsapós.
Én egyébként ebben a témában csak olyan lányoknak hiszek, akik láttak/éreztek már eleget és van összehasonlítási alapjuk. Amióta egy ilyen lány többször is megjegyezte, hogy rendesen el vagyok látva (amivel engem is meglepett, mert simán úgy voltam vele mindig is, hogy tök átlag, tizenkettő egy tucat méretem van), azóta kritikával kezelek minden méretre vonatkozó egyéni közlést. De, hogy őt idézzem, ne higyjem, hogy a magyar férfiak olyan nagyon el vannak eresztve – és neki aztán volt adatbázisa, amiből meríthetett. Na szóval azóta kissé más dimenzióban látom a dolgokat, így a saját adottságaimat is. Magyarán egészen el tudom hinni, hogy szép méretem van.
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!