Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Őszintén, a szíved legmélyén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, a szíved legmélyén nem irigykedsz azokra az emberekre, akiknek 19-20-21cmes a péniszük?

Figyelt kérdés

18f. 17cm de néha 16.5 nek érzem

van jobb dolgom is mint ilyet kérdezni. de kérlek titeket őszintén válaszoljatok;)

2011. júl. 12. 09:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem mivel én a 16 centivel is jól meg tudtam tömni eddig az összes barátnőmet. 24/f
2011. júl. 12. 09:20
 2/27 anonim ***** válasza:
71%
nem,én pénisz nélkül is jól megvagyok
2011. júl. 12. 09:22
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nekem semmilyen nincs, és nem is kell. :) Amúgy meg az sem jó, ha a pasinak túl nagy...
 4/27 anonim ***** válasza:
en 17-el vegigerem a paromat, akkor mi is a kerdes, hogy nem szeretnek lo lenni? nem, nem szeretnek lo lenni, embernek szulettem...
 5/27 bix ***** válasza:
nem. és ez legyen a legnagyobb gondja az embernek az életben... legutóbbi barátnőm azt mondta hogy attól hogy belekarmolt a hátamba szinte elment, tök mindegy mit csináltam ő kész volt pár másodperc alatt. nem minden a f@rkad mérete, ha ványadt testű vézna vagy lehet 50 centi is... persze a test se a legfontosabb, de azon lehet változtatni.
2011. júl. 12. 09:24
 6/27 A kérdező kommentje:

;) köszi .értem

mikor a csaj szóba hozza hogy "én nagyban utazok" stb. akkor olyan furán érzem magam. másrészt meg igyekszem lexarni :D

2011. júl. 12. 09:24
 7/27 anonim ***** válasza:

Minek lenne akkora? Mire lenne jó az? Ütni a kutyát?

Nem ad nagyobb esélyt a lányoknál, hiszen nincs kiírva a homlokomra a mérete.

34/F

2011. júl. 12. 09:26
 8/27 anonim ***** válasza:
Egy cseppet sem. Számomra nem ez a boldogság fokmérője. Inkább szánalmas nyomoroncoknak tartom azokat, akik ezen agyalnak.
2011. júl. 12. 09:28
 9/27 bix ***** válasza:
nagyban utazik? tegye. ha neki ez a prioritás hogy mekkora a farka mérete, hát akkor így járt. egy teszt erejéig megnézheti azt nem tiltom meg, de utána mehet is a dolgára. az ilyennel kezdeni max eddig érdemes.
2011. júl. 12. 09:28
 10/27 anonim ***** válasza:

Nem irigykedek, de jo nekik, hogy a peniszmeretuk miatt nekik soha sem kell szegyenkezniuk,es nem nagyon erhetik oket kellemetlensegek, mig az en kis 15/3,5-esemmel gatlasos vagyok es nem tudok magabiztos lenni, mert tudom, hogy ekkora merettel mar nagyon nagy az esely, hogy ha osszejovok egy lannyal, akkor nem leszek neki eleg, vagy volt mar nagyobbal es sokkal jobban elvezte vele....

Meg hat ugye a kis penisz mindig viccek targyat kepezte es kepezi, ezert aztan bennem van, hogy a kisebb meretet szegyellni "kell", szoval ha valamit irigylek, akkor az az, hogy nekik a meret miatt sosem kell aggodniuk!

2011. júl. 12. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!