Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valaki itt azt írja egy...

Ha valaki itt azt írja egy képhez, hogy "szerintem nem vagy szép", akkor miért mondják a többiek automatikusan, hogy "biztos ronda vagy, és irigykedsz? "? :D

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam itt válaszolni, inkább olvasgatok, de ez a jelenség érdekes. :D Ha valaki ide felteszi a képeit, akkor gondolom tisztában van vele, hogy kaphat mindenféle véleményt, de mégis, a negatív kritikára mindig ez a válasz: "kíváncsi lennék, te hogy nézel ki!" meg "biztos csak irigy vagy". Nem értem az összefüggést. A véleményt az határozná meg, hogy a véleményalkotó hogy néz ki?

Azoktól kérdezném, akik ilyeneket szoktak írni...milyen logika alapján vezetik ezt le?

2011. júl. 3. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem értem, mikor valaki kitesz egy modellről képet, azzal a címmel, hogy mi a véleményetek róla. Rengetegen írják, hogy milyen szép, egy valaki pedig, hogy szerinte csúnya, vagy átlagos, akkor pedig rögtön azzal jönnek, hogy biztos irigy. Én például semmi pénzért nem szeretnék hasonlítani Palvin Barbarára, mert nem tetszik. Miért hazudnék egy anonim oldalon? Ha a véleményemre kíváncsiak, akkor ne kössenek bele!
2011. júl. 3. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek más tetszik, bár ilyenkor magam is elgondolkodom, vajon irigy vagyok-e? :D Én egyébként Angelina Jolie-val vagyok így, mint amit írtál, már ha meglátom a fejét, az is irritál, nem tetszik.
2011. júl. 3. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok gyökerek, és nem képesek felfogni, hogy nem mindenki irigy, mint ők.
2011. júl. 3. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert nem mindegy, hogy azt irod, hogy "szerintem csunya vagy" vagy azt, hogy "nekem nem tetszel".

Mert objektivan nézve igenis létezik egy bizonyos szépségideál. Amikor egy szép modell képét linkelik be, és arra azt irják, hogy ronda, akkor abban az esetben az nem teljesen igaz..

2011. júl. 3. 20:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért valljuk be, némelyik modell nem a legszebb :) Alakra még oké, valakinek bejön a nagyon vékony, de arcra tény, hogy vannak nem olyan szépek.

De én nem is modellekre gondoltam, hanem amikor egy közember teszi fel ide a képeit, és véleményt vár...

2011. júl. 3. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
azért írják mert ők az irigyek ;)
2011. júl. 3. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Sokan könnyen rusnyáznak le itt másokat. szerintem nem mindig őszinték. Itt is hazudnak az emberek, arc nélkül könnyű másokat bántani.

Egy igényesen kinéző nő nem lehet csúnya vagy ronda, max átlagos, de aki már ad magára, arra senki se mondja, hogy csúnya...

2011. júl. 4. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

13:41-el nem értek egyet. Nem attól lesz valaki szép, hogy az magára, ugyanis van aki 6 tonna vakolatot is kenhet a fejére, akkor is rusnya marad, mert eleve olyan az arcszerkezete. Az már más tészta, hogy parasztság lecsúnyázni valakit.

Amúgy szerintem azért ugranak egyből az ilyenek, mert nem képesek felfogni, hogy nem mindenkinek olyan az ízlése, mint nekik, ergo azt gondolják, hogy ha valaki "fikázza" a nekik tetsző egyedet, az csak azért lehet, mert nem bírja elfogani, hogy ő nem lehet olyan szép. Ugyanez a helyzet modellek és sztárok esetében, illetve akkor is, ha valamelyik énekes(nő) hangjáról vagy negatív véleménnyel. Hülyék ezek az emberek, nem kell velük foglalkozni.

2011. júl. 4. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a legcsúnyább arcú lányból is ki lehet hozni az átlagost, egy jól megválasztott frizurával és ruhával. Az igényesség számomra nem fér össze a 6 kiló vakolattal. És igen itt átlagos lányokat is csúnyáznak. Sajna ez van.
2011. júl. 4. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!