Van olyan társadalmi, közösségi csoport, akire jelenleg kevésbé vagy többé irigykedsz? Miért?
Figyelt kérdés
Én személy szerint azokra a magyarokra, akik már Nyugatra költöztek, és csak röhöghetnek az itteni helyzeten, mintha Magyarország nem lett volna más, csak egy rémálom, amiből felébredtek.
Remélem pár év, és közéjük tartozhatok én is!
2010. jún. 22. 22:40
1/9 anonim válasza:
Én nem irigylem őket. Alig használhatják az anyanyelvüket, legfeljebb a házastársukkal, ha szerencséjük van, és az unokáikkal már idegen nyelven tudnak csak társalogni. Én nem szeretnék ilyen sorsot magamnak.
2/9 anonim válasza:
nem lennék az árvízkárosultak helyében. én fogok rajtuk röhögni,mint ahogy írod, amikor majd 70%fekete lesz náluk az arány
3/9 anonim válasza:
Azért irigykedjek, mert félelemből, megfutamodásból elhagyták az anyaországukat?
Szerintem te egy senki vagy. Nincs szükség rád.
d,jpt
L
4/9 anonim válasza:
Nincs. Mármint vannak dolgok, amikből szeretnék részt magamnak, de emiatt nem mennék más közösségbe.
5/9 anonim válasza:
A nemzetközi elismertségnek örvendő magyarok 99%-a külföldön csinálta meg a karrierjét. Ez az ország egyértelműen nem a lehetőségek hazája, aki akar valami többet is az élettől, nyugat felé kell keresnie.
6/9 anonim válasza:
Én a shaolinokat kezdeném irigyelni, de mi értelme lenne? Ha már nyugat ugye...
8/9 anonim válasza:
Csoport: zsidók és cigányok
Indoklás: Ők nyugodtan lehetnek rasszisták. Senki sem kéri rajtuk számon.
Egyébként egyik sem lennék.
9/9 anonim válasza:
Te is rasszista vagy és ezt még támogatják(egyetértenek veled) is.(Nekem ez jött le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!