Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti gondoltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti gondoltatok már arra, hogy egy idősebb pasival szeretkezzetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 23:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim válasza:

A 00:07-nak!

Amíg nem ismersz se engem, sem Őt, addig jobb, ha nem kötsz bele a dolgainkba. Ő nem olyan, mint a többi pasi, Ő teljesen más... Nem azért kezdett ki velem, mert 13 éves kis "rib" voltam (ami egyébként nem is igaz), elárulom, MÉG nem volt köztünk semmi komoly, Ő vár még, és én is 1-2 évet a komolyabb dolgokkal... Úgyhogy ő nem ARRA megy...

15/L voltam...

2011. júl. 25. 12:09
 62/68 A kérdező kommentje:

Kedves 00:07!

A mai világban létezik komolytalan 30 éves nő és komoly 16 éves nő is!

Mivel neked ez a második kapcsolatod így valószínűleg te még nem tapasztaltad ,hogy ahány nő annyi hozzá állás!

Vagyis az a lényeg,hogy egy ideig egy 29 éves nővel jártam akinek volt egy gyereke és folyton a disco meg a buli és vásárlás volt a napi téma!

Evvel szemben a mostani 16 éves barátnőm reggel úgy ébreszt amikor nálam alszik,hogy rántottát süt és mellé egy kávét készít és behozza a szobába!

Egyetlen egyszer sem mondta,hogy mennyünk mekibe vagy

vegyek neki bármit és azt sem mondta,hogy mennyünk bulizni.

Vannak komoly felfogású fiatal lányok igaz kevés de van még de evvel szemben nagyon sok agybeteg örök gyerekes felfogású idősebb nő!

Tapasztalni kell és rájössz!

Egyébként a barátnőd ,ha 22 évesen nem érett arra,hogy összeköltözzetek akkor ott valami nagyon nagy baj van!

Tudod 20-30 évvel ezelőtt a nők 19 és 24 éves kor közt szültek először ami teljesen normális volt és a mai napig ez lenne a normális csak hát az anyagias világ félelmet ébreszt az emberekben és lehetetlenné teszi a biztos anyagi háttér kialakítását a gyerekvállaláshoz.

Szóval 22 évesen egy nőnek érettnek kéne lennie a gyerekvállaláshoz is és normál esetben 18-20 éves kor közt érettnek kellene lennie a szülőktől való le váláshoz

és egészséges különálló élethez párkapcsolatban vagy anélkül!...............

2011. júl. 26. 18:15
 63/68 A kérdező kommentje:
...
2011. júl. 27. 19:29
 64/68 A kérdező kommentje:
.
2011. szept. 2. 19:15
 65/68 A kérdező kommentje:
,.,,.
2011. nov. 1. 02:11
 66/68 anonim ***** válasza:
Gondolni gondoltam rá, de azt hiszem, ez nekem már csak fantázia marad :S 105/L
2011. nov. 9. 17:43
 67/68 anonim ***** válasza:

Megismerkedtünk: 14 L + 36 F és húsz éve együtt vagyunk, két gyermekünk van, egy 17 éves FIÚ és egy 15 éves LÁNY.

Igaz, nem csak szeretkeztünk az elmúlt húsz évben...

2011. nov. 9. 18:14
 68/68 A kérdező kommentje:
grat..:)
2011. nov. 9. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!