Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti gondoltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti gondoltatok már arra, hogy egy idősebb pasival szeretkezzetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 23:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az,de te igen!!!!Az írásodból látszik,és nem vagy őszinte.Na léptem.
2011. júl. 24. 22:41
 52/68 anonim ***** válasza:
19 vagyok a barátom 30, csak idösebbel tudom elképzelni :)
2011. júl. 24. 22:46
 53/68 A kérdező kommentje:

Remélem mielőtt lefekszel aludni beveszed a nyugtatódat!

Szerintem a sok száz emberből csak te látod így.

Remélem majd egyszer rájössz ,hogy én egy kérdést tettem fel amire sok értelmes ember válaszolt és egy aki másokat furkál mert nem tud értelmes hozzászólást írni:))

2011. júl. 24. 22:50
 54/68 A kérdező kommentje:

:))

További jó olvasást/írást!

Mindenkinek jó éjt!

Írjatok még!....

2011. júl. 24. 22:53
 55/68 anonim ***** válasza:

gondoltam,csinálom:D már 1 éve:)

17/L. a párom 30.

2011. júl. 25. 00:00
 56/68 anonim ***** válasza:

Én még ugyan csak októberben leszek 25 éves, de felháborít a mai emberkék hozzáállása a dolgokhoz.

Miért normális, hogy 28 éves felnőtt férfiak 13 éves lányokkal kezdenek? –mert itt az egyik 15 ées hölgy válaszából ilyet olvastam ki, akinek most 30 éves az állítólagos párja.

Kedves kérdező!

Nem akarlak szapulni, de én azokra a nálam 5-10 évvel idősebb emberekre egyáltalán nem tudok felnézni, akik k.urva jól érzik magukat, érzelem mentesen d.ugnak mindenféle eszetlen kis r.ibancokat, isznak, buliznak, és persze szét gyúrják magukat.

Számomra sokkal inkább példaképp lehet egy akár velem egy idős, vagy 4-5 évvel öregebb srác, aki a munkából a korban hozzáillő feleségéhez, és az imádott kisgyermekéhez jár haza…

Megjegyzem, én olyan ember vagyok, aki még csak a második kapcsolatánál tart, és ezt meg szeretné őrizni élete végéig…

A barátnőm nálam 3 évvel fiatalabb, és ég így is vannak dolgok, amikben nagyon várom, hogy kicsit felnőljön, pl az összeköltözésre való megérésben… Sokan ezt lányként is olyan 24 év körül érik el, úgyhogy még jó erős két év, és talán bejön a számításom… De a korral 20-tól lefelé haladva, a szülőkkel való hadakozás esélye, és az, hogy a lány nem szándékozik kitartani melletted élete végéig egyre csak nő. persze, ahogy látom, a te életfelfogásod szerint ez egyáltalán nem zavaró tényező, de én el nem tudnék képzelni komolynak nevezett kapcsolatot olyan lánnyal, akiről szinte tuti, hogy max 1-2 év, és továbbáll, teljesen megváltozik stb…

Nem akarlak megbántani, de az írásod alapján, te egyáltalán nem komoly kapcsolatra vágysz, ill harminc akárhány éves korod ellenére sem tudod mi az, hogy emberileg kötődni a másikhoz…

üdv: 24/f

2011. júl. 25. 00:07
 57/68 anonim ***** válasza:
100%

18 l 55 f

már tervezzük az együttlétet, petting már vol. Imádom és hasonlít Clooneyra.

2011. júl. 25. 00:16
 58/68 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál:) 29L
2011. júl. 25. 01:24
 59/68 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek:)
2011. júl. 25. 01:25
 60/68 anonim ***** válasza:
És miért ne lehetne akár egy nagyobb (15 év) korkülönbséggel is igaz szerelem? Szerintem tényleg nem a kor számít, régebben én is azt hittem, hogy számít a kor, de amikor nem tudtam szembe szegülni az érzéseimmel/kel és beleszerettem 17 évesen egy nálam 15 évvel idősebb pasiba rájöttem, hogy nem tudok tenni ellene, és nem sokkal később már nem is akartam. Nagyon boldogok vagyunk ő is nagyon szeret és én is őt, meg sem fordul a fejünkben h elhagyjuk egymást, közös jövőt tervezünk gyerekekkel.
2011. júl. 25. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!