Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti gondoltatok már arra, hogy egy idősebb pasival szeretkezzetek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 23:45
21/68 anonim válasza:
23:54 hogy jöttetek össze? Mit tartasz vonzónak a párodban? A pasas elvált? Már ha igaz és nem kamu. Elég bizarr, de érdekel.
22/68 anonim válasza:
Akinek apakomplexusa van.az én vagyok :) 18 :)
23/68 A kérdező kommentje:
ha nem bírsz a komplexusaiddal akkor írhatsz privát üzit :))
2011. júl. 24. 20:56
24/68 anonim válasza:
kérdező te tuti tanár vagy, ott van sok fiatal!:p különben meg egy érett férfias illetővel sokkal izgalmasabb mint egy veled egykorúval!^^ de azért szerintem már ha valaki 30évvel idősebb az már sok...
25/68 anonim válasza:
Te bolond vagy:) Most mondod hogy szeret a csaj:) Vagy Te nem szereted? Komplexusos voltam:)
26/68 A kérdező kommentje:
Először is nem vagyok tanár!
Igen szeret és én is szeretem de egy férfi nem annyira érzelgős mint egy nő,hogy csak avval akit szeret.......
Kinőtted a komplexust? :DD
2011. júl. 24. 21:04
27/68 anonim válasza:
ja. 20évesen Benkő Dánielre gerjedek.
28/68 A kérdező kommentje:
Egyébként mijen az érett férfias férfi,ha nem olyan koru minén és nem olyan??:DD
2011. júl. 24. 21:07
30/68 anonim válasza:
Nem... Nem nőttem ki,és nincs is tervben:) gerjedek:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!