Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti gondoltatok már arra, hogy egy idősebb pasival szeretkezzetek?
ma 08:07
Hogy szedted össze? Én 27 vagyok de én is elkapnék egy feszes kis 16-ost! Azoknak már akkora mellük van mint a fejem, és többet dugtak már mint én eddig, és még fogok 2030-ig!
Nagyon könnyű felszedni egy fiatal csajt:)
Nekem 25 éves koromban is 14 éves csajom volt és azóta is csak ilyen 15,16,17 egy kivételével mert volt egy 29 éves is. A mostanival másfél éve jöttem össze akkor még nem volt 15. Nem vagyok jó pasi,nem vagyok gazdag,nem nyomulok a csajokra......csak úgy beszélgetek aztán a végén szinte mindig a lányok kezdeményeznek..
tegnap 10:10
De hol? A menzán a suliban, usziban, vagy hol? Nem félsz a dühös apukáktól?
Vagy ismerősök által ismertem meg vagy a melóhelyemen...hogy mi a melóhelyem az titok!
A mérges apukákkal volt már probléma de kinek ne lenne ? Az apukák a korukbeli fiukat is 2 kmen belül nem szeretik a lányuk közelében látni,ha épp a lány ártatlanságáról van szó:))
de ez érthető is......
07-13 20:48
Az jó lehet. Nálam is jelentkezett egy 15 éves hogy szivesen elveszítené ha megmutatok neki egy két dolgot. Az a baj hogy az ország másik végében lakik bakker.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!