Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megállítana 3 rosszarcú srác és azt mondaná verjétek ki mit tennétek?
nem csináltam volna meg.boxolok,és ebből több lehetőség is adódóik.
-mivel rendszeresen futok,elég jó kis távokat,feltehetóleg jobban futok mint ők.
-sokat ütik a fejem és az egész testem,ezért jobban bírom az ütést.
-és ha akarom sokkal gyorsabb a kezem ha ütök,nem is beszélve az ütöeröröl.
de erről egy vicc jut eszembe:
középkorú csávó bemegy a kocsmába eléggé rossz kedvel.piát rendel meg mindent,és közbe a kiszolgálóval beszél.az megkérdezi tőle hogy mi baja van,az elmondja hogy elhagyta a felesége.a kiszolgáló eggyütt érez vele,és meghívja egy italra.a csávó el is fogadja,de előbb kimegy a wc-re.az ürge feltűnően sokái végzi a dolgát,a kiszolgáló már nem tudja mi van,mire kijön feltűnően feszülten,és már nem is szomorú,hanem ideges inkább,remeg,stb,mikor újból leül a pultho,megkérdezi a kiszolgáló hogy mi tartott eddig,és miért lett ilyen furcsa a viselkedése.jó ideig nyaggatja,mire elmondja.
-amikor odálltam a piszoár elé egy fegyvert fogtak a fejemhez.
a puétosban megáll az ütő,de tovább kérdezi.
-és?
azt mondta vagy leszopom,vagy"szétlövi azt a lúzer pofámat"
a pultos egyre feszültebb,de csak kérdezi.
-és?
a férfi hirtelen megrándul,belekapaszkodik a pultba,a feje fullra kivörösödik,de fojtott hangon.......
-hallott pisztolylövést?
Hány éves vagy?:O
Elég durva.!
Inkább mennék nekik mint,hogy ilyen pö-cs legyek!
De ha valaki ilyet mond,hogy verd ki az sem normális!
Zsiványok voltak! :D
most fel nem foghatom
sétáltattad a kutyát, és akkor 3 srác elédugrott, hogy most pedig verd ki, de nem nekik, hanem magadnak, ők meg közbe nézik
FAKE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!