Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha megállítana 3 rosszar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha megállítana 3 rosszarcú srác és azt mondaná verjétek ki mit tennétek?

Figyelt kérdés
Én megtettem, hisz mi bajom lehet? Jobb, mintha bántanak. Nem?
2011. júl. 11. 12:49
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
73%

nem csináltam volna meg.boxolok,és ebből több lehetőség is adódóik.

-mivel rendszeresen futok,elég jó kis távokat,feltehetóleg jobban futok mint ők.

-sokat ütik a fejem és az egész testem,ezért jobban bírom az ütést.

-és ha akarom sokkal gyorsabb a kezem ha ütök,nem is beszélve az ütöeröröl.

de erről egy vicc jut eszembe:

középkorú csávó bemegy a kocsmába eléggé rossz kedvel.piát rendel meg mindent,és közbe a kiszolgálóval beszél.az megkérdezi tőle hogy mi baja van,az elmondja hogy elhagyta a felesége.a kiszolgáló eggyütt érez vele,és meghívja egy italra.a csávó el is fogadja,de előbb kimegy a wc-re.az ürge feltűnően sokái végzi a dolgát,a kiszolgáló már nem tudja mi van,mire kijön feltűnően feszülten,és már nem is szomorú,hanem ideges inkább,remeg,stb,mikor újból leül a pultho,megkérdezi a kiszolgáló hogy mi tartott eddig,és miért lett ilyen furcsa a viselkedése.jó ideig nyaggatja,mire elmondja.

-amikor odálltam a piszoár elé egy fegyvert fogtak a fejemhez.

a puétosban megáll az ütő,de tovább kérdezi.

-és?

azt mondta vagy leszopom,vagy"szétlövi azt a lúzer pofámat"

a pultos egyre feszültebb,de csak kérdezi.

-és?

a férfi hirtelen megrándul,belekapaszkodik a pultba,a feje fullra kivörösödik,de fojtott hangon.......

-hallott pisztolylövést?

2011. szept. 15. 19:11
 42/49 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?:O

Elég durva.!

2011. szept. 18. 20:01
 43/49 anonim ***** válasza:

Inkább mennék nekik mint,hogy ilyen pö-cs legyek!

De ha valaki ilyet mond,hogy verd ki az sem normális!

Zsiványok voltak! :D

2011. szept. 18. 20:21
 44/49 anonim ***** válasza:
legalább te ki tudod verni nem ügy mint 3 rosszarcú srác,mert lehet még nem láttak ilyent mert nekik nincs:)))))
2011. szept. 18. 20:35
 45/49 anonim ***** válasza:
nem hülye vagy, hanem búza, ha belementél
2011. szept. 18. 20:47
 46/49 Solarian ***** válasza:
Nyúlcipő.
2011. szept. 18. 21:06
 47/49 anonim ***** válasza:
Jössz egy csoportosra? Jobb , mint egyedül, nem?
2011. szept. 18. 22:17
 48/49 anonim ***** válasza:

most fel nem foghatom

sétáltattad a kutyát, és akkor 3 srác elédugrott, hogy most pedig verd ki, de nem nekik, hanem magadnak, ők meg közbe nézik

FAKE

2011. szept. 19. 03:19
 49/49 anonim ***** válasza:
én azt mondom 3 az 1 ben még megjátszható simán, bár sztem az elsőt kiütöd a többi megse mer moccani. elég ha csak torkon csapod, tökön rugod, szemenbököd, tenyérrel fülön csapod, de tenyérrel orrba vághatod (ehhez nem kell nagy erő, a hugomnak ezt szoktam javasolni, mert egy kis orrostól elkezd a taknyod meg a nyálad egybe folyni és azt se tudod hol vagy nem hogy balhézol, esetleg ököllel egy jó kis állcsúcs az közel van és nem fog elhajolni az tuti, de ha képzetted harcos vagy akkor egy combost is rájuk varázsolhatsz csak gyorsan bánj a lábaddal hogy a többire is jusson...legalábbis én így csinálnám! ;)
2011. szept. 19. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!