Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha megállítana 3 rosszar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha megállítana 3 rosszarcú srác és azt mondaná verjétek ki mit tennétek?

Figyelt kérdés
Én megtettem, hisz mi bajom lehet? Jobb, mintha bántanak. Nem?
2011. júl. 11. 12:49
1 2 3 4 5
 1/49 anonim válasza:
92%
Remélem fake.
2011. júl. 11. 12:53
 2/49 anonim ***** válasza:
78%
Valamelyiknek biztos behúznak egy kib@.szott nagyot. Verjenek akár agyon is ha tetszik, nem lesznek senkinek a csicskája.
2011. júl. 11. 12:53
 3/49 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus! Jelentsd fel őket.. És Téged leszólítottak? Várj..és a sajátodat v az övékét kellett kiverned?? POLICE!!!!
2011. júl. 11. 12:54
 4/49 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy egy nagy bunyós és nincs nálad semmi segédeszköz akkor végülis jobban jártál mintha megvertek volna! Nem kell ezen rágódnod, megtörtént és kész!

amúgy korod?

2011. júl. 11. 12:55
 5/49 A kérdező kommentje:
Jaj ugyan már! Én nem éltem meg olyan szarnak. Kamaszok és kíváncsiak. Minek menjek rendőrségre, hisz nem esett bajom. Csak kiröhögnének. Na és felesleges macera. A fenének van kedve ehhez. Amúgy kutyát(csivava) sétáltattam az erdős kihalt részen(árnyék miatt) és akkor jöttek.
2011. júl. 11. 12:56
 6/49 A kérdező kommentje:
A kérdést csak azért tettem fel, mert mások szerint hülye vok, hogy megcsináltam, holott szerintem még jobb így.
2011. júl. 11. 12:58
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy egyáltalán sikerülne kiverni, vagy felálna amikor 3 idegen néz.
2011. júl. 11. 12:59
 8/49 A kérdező kommentje:

Ugyan már. Mikor haverokkal veri az ember is van ott más.

Vki kérdezte fentebb, hogy kijét. Természetesen a sajátomat vertem. Bunyó...Nos 3 az 1 ellen elég szar felállás.

2011. júl. 11. 13:01
 9/49 anonim ***** válasza:
100%
"Kamaszok és kíváncsiak"..? Na nehogy már őket védjük! Sok kíváncsi ember van, mégsem tesznek ilyeneket. Inkább beteg és perverz kamaszok.. Arra ne menj többet! Am jobb,h nem vertek meg.
2011. júl. 11. 13:02
 10/49 anonim ***** válasza:
100%
Szarnak szar felállás de aki tud verekedni annak nem annyira, amúgy vegyél paprika spray-t :P na az a tuti
2011. júl. 11. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!