Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megállítana 3 rosszarcú srác és azt mondaná verjétek ki mit tennétek?
Nem azért, de normális ember minimum tökön rúgja őket. Milyen kutyád van, hogy nem ugat hangosan az idegenekre, mert nekem spánielem van, de messziről úgy ugat mindenkit, hogy a közelembe sem mernek jönni. Ha pedig ilyen mókus-patkány korcsot tűztél pórázra, az nem kutya.
És képzeld el, a férfiak többsége nem maszturbált még egy másik haverral és nem kíváncsi, hogy milyen érzés ha egy f.sz van a szájában, vagy a s.ggében. Az egész sztori kezd egy kicsit sántítani. Teljesen hihetetlennek tartom, hogy pár köcsög egyszer csak eléd ugrik és arra kényszerít, hogy verd ki nekik. Vagy túl élénk a fantáziád, vagy valami degenerált homokos vagy, aki így akar mentséget keresni magának.
Hát én ha pasi lennék és így lennék, biztos nem... Szánalmas.
Na, én ezért költök minden héten 3ezres műköröm helyett egy hónapban 1x 2ezret judo oktatásra.
16/l
vigyél magaddal 1 golyóálló mellényt és 1 sörétest, vagy 1 helikopter gépágyút, amit 1 Spar-os bevásárlókocsira felerősítesz (beleülsz és még tudsz vele lőni). Esetleg rakj bele 1 V10-es motort, elejére pengéket, és akkor nem kell a gépágyú....
viccet félretéve: inkább megdöglök, minthogy megalázzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!