Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha megállítana 3 rosszar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha megállítana 3 rosszarcú srác és azt mondaná verjétek ki mit tennétek?

Figyelt kérdés
Én megtettem, hisz mi bajom lehet? Jobb, mintha bántanak. Nem?
2011. júl. 11. 12:49
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
tudod mit em értek? azt írod kíváncsiak h egy nagyobb srácnak mekkora. szóval te nem tudsz megverni 3 nálad annyival fiatalabb srácot? mekkora nyomorék vagy már:D sőt, el is futhattál volna. van egy olyan érzésem, h tudatalattiban ezt te is élvezted. nem vagy véletlenül bi/meleg? gondolkodj el rajta.
2011. júl. 11. 14:56
 32/49 A kérdező kommentje:
Szeretnéd mi?:)
2011. júl. 11. 15:05
 33/49 anonim ***** válasza:
74%
inkabb verjenek agyon...
2011. júl. 11. 15:15
 34/49 anonim ***** válasza:
74%
Hat en jol tokon terdeltem vna a legkozelebbi csorot h azt se tudjak mi tortent aztan futas!:D
2011. júl. 11. 15:34
 35/49 anonim ***** válasza:
70%

Nem azért, de normális ember minimum tökön rúgja őket. Milyen kutyád van, hogy nem ugat hangosan az idegenekre, mert nekem spánielem van, de messziről úgy ugat mindenkit, hogy a közelembe sem mernek jönni. Ha pedig ilyen mókus-patkány korcsot tűztél pórázra, az nem kutya.

És képzeld el, a férfiak többsége nem maszturbált még egy másik haverral és nem kíváncsi, hogy milyen érzés ha egy f.sz van a szájában, vagy a s.ggében. Az egész sztori kezd egy kicsit sántítani. Teljesen hihetetlennek tartom, hogy pár köcsög egyszer csak eléd ugrik és arra kényszerít, hogy verd ki nekik. Vagy túl élénk a fantáziád, vagy valami degenerált homokos vagy, aki így akar mentséget keresni magának.

2011. júl. 11. 16:19
 36/49 A kérdező kommentje:
Itt vki nagyon elvitte a storyt. Látom a fantáziád elég keményen működik, csak furcsa mód nagyon meleg...:D
2011. júl. 11. 16:25
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezö vagy meleg vagy bi, mivel láthatóan nem zavarta.. Söt szerintem vágyott rá.
2011. júl. 11. 16:32
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ha pasi lennék és így lennék, biztos nem... Szánalmas.

Na, én ezért költök minden héten 3ezres műköröm helyett egy hónapban 1x 2ezret judo oktatásra.

16/l

2011. júl. 11. 18:48
 39/49 A kérdező kommentje:
Sőt egyenesen vágytam rá :D Szeretem ezt az oldalt, mert mindig kiforgatják az embereket:D
2011. júl. 11. 19:37
 40/49 anonim ***** válasza:

vigyél magaddal 1 golyóálló mellényt és 1 sörétest, vagy 1 helikopter gépágyút, amit 1 Spar-os bevásárlókocsira felerősítesz (beleülsz és még tudsz vele lőni). Esetleg rakj bele 1 V10-es motort, elejére pengéket, és akkor nem kell a gépágyú....

viccet félretéve: inkább megdöglök, minthogy megalázzanak

2011. júl. 12. 02:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!