Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megállítana 3 rosszarcú srác és azt mondaná verjétek ki mit tennétek?
Figyelt kérdés
Én megtettem, hisz mi bajom lehet? Jobb, mintha bántanak. Nem?2011. júl. 11. 12:49
11/49 anonim 

válasza:

Én írtam, amit írtam. Leosztanák nekik egy-két jobbost, aztán vagy megvernek, vagy nem. De ilyenre nem vállalkoznék. Akkor inkább megpróbálok harcolni.
12/49 anonim 

válasza:

fuss forrresttt fussssssssssssssssssssss
13/49 anonim 

válasza:

amúgy csaj vagy? vagy srác, mert nekem nem jön le már bocs...XD
14/49 anonim 

válasza:

Ezért van a zsebemben mindig paprika spray és boxer. Szerencsére eddig még nem kellett használnom. Nincs az az isten, hogy megtegyem. Nem vagyok egy kigyúrt, verekedős állat, de ha nagyon akadékoskodnának, akkor simán nekik megyek. Azt is leszarom, ha összeverne emiatt, bár szerintem, ha az egyiket elintézem, a többi elfut. Még mindig jobb sérültnek lenni, mint megalázott köcsögnek.
16/49 anonim 

válasza:

Simán el tudnék futni is, de inkább megküzdenék velük főleg hogy abban a pillanatban nagyon ideges lennék valami miatt, könnyeznék és vörös lenne a fejem, akkor szerintem hárman, személyenként minimum annyira sérülnének meg mint én egyedül, ha meg nyugodt kedvemben lennék, szerintem akkor sem futnék el, inkább megküzdenék velük, ha le is ütnének legalább a becsületem meg maradna, hogy néz már ki az hogy én 3 férfi kedvéért előttük... tudom hogy vannak helyzetek amiket ha nem él át az ember, akkor másképpen képzeli mint amúgy, viszont az is tény hogy mindenki saját magát ismeri a legjobban, és én úgy érzem hogy elég jól ismerem magam ahhoz hogy megtudják válaszolni hasonló kérdéseket.
17/49 A kérdező kommentje:
Megalázott köcsögnek lenni? Hát nem érzem így magam. Nem járok paprika sprayvel, hisz csak sétáltatni mentem a kutyát. Srác vok. Nem hiszem, hogy élőben ugyanezt mondanátok ha előttetek állna 3 srác. Meg most komolyan. Masztizott mindenki már haverral. Ezek szerintem, úgy mint itt a gyakorin vagy 100-an tudni akarták mekkora egy idősebb srácé, stb. Persze nem fogok arra menni többet. Nem is szoktam. Persze ez is szívás, hogy meleg volt így kb senki nem volt az utcákon, hisz meleg vasárnapi napon mindenki strandolt.
2011. júl. 11. 13:16
18/49 anonim 

válasza:

Jó neked, hogy nem érzed magad annak. Nekem nem fér bele a magamról alkotott képembe, hogy három férfinek első füttyszavára kiverjem az utcán.
19/49 anonim 

válasza:

És ha arra kérnek téged, hogy sz*pjad le őket, akkor lesz*ptad volna őket?
20/49 anonim 

válasza:

És a három srác mit csinált míg te akcióztál? Mármint mi céljuk volt ezzel a manőverrel? Egyszerű erőfitogtatás? Vagy szexuális aberráció? Vagy mi értelme van valakit megkérni, hogy verje már ki a farkát?
Véleményem nem vagy egy csicska köcsög, így döntöttél, lehet, hogy jobban, minthogy megkéseljenek, vagy kómára verjenek. :) Persze sok olyan ember van, aki nem lenne képes megtenni kérésre.
Amúgy ez jogilag erőszak. Persze kérdés, hogy ki hogy fogja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!