Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előbb szoktam el menni mint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb szoktam el menni mint a csajom, mit lehet ilyenkor tenni? Elég gáznak érzem a szitut és nem tudok ilyenkor mit reagálni, mondani vagy nem is tudom.

Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig rosszul érzem magam utána, hogy szegény ő még nem mennt el :)
2011. júl. 11. 09:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kössz a tanácsokat!
2011. júl. 11. 12:00
 12/12 anonim válasza:

Nálunk mikor volt előjáték, akkor volt hogy többször is elmentem. Párom nem szereti magának csinálni, azt se ha én csinálom neki. Ő szokott anno kényeztetni, kinyalt, ujjazott, simogatott. Próbálhatod a mellbimbót ingerelni, de csak szex közben. Én pl. olyankor azt nagyon szeretem.

Mióta nincs előjáték, azóta az én párom is hamarabb el szokott menni, de szokta mondani, ez milyen rossz neki, s van hogy szex közben szünetet tartunk., kis időre.

De ez mindkettőnknek így kellemetlen. Előjátékra kicsi mellett nem sok időnk jut. De úgy szoktuk megoldani, hogy próbálja visszatartani, ami valamikor megy, valamikor nem.

Ha nem megy, kis idő elteltével próbáljuk újra.

Nálunk az is beválik, ha pózt váltunk. Pl. mi arra jöttünk rá, ha én vagyok alul, sokkal hamarabb elmegy. Viszont ha felül vagyok, akkor sokáig bírja, jobban tud rám koncentrálni, s én tudom irányítani. Ez úgy nekem is jó, neki is. Lehet csak a pózzal van a gond, vagy a kevés előjátékkal. Pl. azt is megoldhatjátok, addig csinálod neki, míg egyszer el nem megy, aztán jön a szex. Úgy sokkal hamarabb elmegy másodszorra. Legalábbis nálunk beválik, de minden ember más. kíséretezzetek.

2011. júl. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!