Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb szoktam el menni mint a csajom, mit lehet ilyenkor tenni? Elég gáznak érzem a szitut és nem tudok ilyenkor mit reagálni, mondani vagy nem is tudom.
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig rosszul érzem magam utána, hogy szegény ő még nem mennt el :)2011. júl. 11. 09:32
1/12 anonim válasza:
fúú hát ez megdöbbentő, még a barátom egyszer elmegy, én vagy 100 szor:D:D
Lehet h a sex előtt alaposabban kénne izgatnod, és akkor lehet h hamarabb elmegy ő.
vagy ha igy se akkor sex után elégitsd ki!
2/12 A kérdező kommentje:
Igen volt hogy utána el kezdtem ki nyalni de 15-20 perc után el fáradt a nyelvem :D
2011. júl. 11. 09:40
3/12 anonim válasza:
hát ott a kezd, ujjazd meg:D pacsi!
5/12 A kérdező kommentje:
Neked mennyi idő amíg el mész?
2011. júl. 11. 09:41
6/12 anonim válasza:
Próbáljatok más pózokat, ne siessetek közben.
Előjáték során te részesülj kezelésbe előbb.
De nálam az is beválik, hogy kiterveljem szex közben, mit kéne alakítani a házon, mit akarok enni, hogyan, stb... :D
7/12 A kérdező kommentje:
Ha nagyon nedves az már jó jel nem?
2011. júl. 11. 09:42
8/12 anonim válasza:
Az orgazmust tanulni kell, nekem 23 éves koromig nem is volt orgazmusom,aztán egy tapasztalt férfival nagy nehezen összejött és azóta könnyeben elélvezek. El9tte szerintem simogasd,cirógsd,nyald ki,de közben újjazd is,ha ez kevés akkor csak a csiklóját kényeztesd az újjaddal. Általában a kutyapóz a legjobb szexnél, h. könnyebebn elélvezzen a lány.
10/12 anonim válasza:
09:42 jól írt, amikor már érzed, hogy hamarosan elmész (nem rögtön előtte) gondol valami tök független dologra, de ne merülj bele teljesen, mert a végén lelankad:D, néha néha térj vissza a valóságba, vagy a sex előtt akár el is intézheted egyedül azt másodikra hátha jobban bírod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!