Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vélemény? Képpel! Főként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Képpel! Főként pasik válasza érdekelne (:

Figyelt kérdés

Lécci kort és nemet is! :D

10es listán hanyas?

[link]

köszi! :D

18/L

2011. júl. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
35%

5-ös, mert - szándékosan, vagy sem - előnyös a beállítás, így pedig hamis képet mutat.

Kedves nők lapja cafét linkelő, azok a nők nem teltek, hanem normál testalkatúak.

89/F

2011. júl. 9. 13:18
 52/56 anonim ***** válasza:
8+ 25/F
2011. júl. 9. 13:37
 53/56 .Daniel. ***** válasza:

Tangában nekem is pont ilyen seggem van elhiszed?:) Pedig nem csaj vagyok. Butaság csak ennyit kitenni magadról mert a férfiak az egész nőt nézik és nem a részleteket.

Szerintem ebben a seggben nincs semmi különös. Kimész most az utcára és mindenhol ilyen és még jobb seggek mászkálnak :) Na de nem leszek veled szigorú kapsz egy hatost.

2011. júl. 9. 14:47
 54/56 anonim ***** válasza:
ha az arcod csúnya lehet ilyen bombázó segged, semmit nem ér :D
2011. júl. 10. 00:20
 55/56 anonim ***** válasza:
dani te is tangát hordasz?
2011. júl. 10. 00:33
 56/56 .Daniel. ***** válasza:
Érdekesen venné ki magát nem igaz?:) Én tanga nélkül már láttam a fenekemet és kerek, feszes. Szerencsémre nem vagyok b*zi vagy ilyesmi :)
2011. júl. 10. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!