Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekelne pár vélemény, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne pár vélemény, hogy vajon megcsalásnak számít-e?

Figyelt kérdés

A történet a következő: nyolc éve vagyok férjnél, a problémák már esküvő után elkezdődtek. Páromnak szexuális problémái voltak már mióta elkezdte a szexuális élelet, nekem ezekről nem számolt be, de idővel feltűntek. Mikor rájöttem, próbáltam neki jelezni, majd szóban elmondani, hogy ez szerintem egyikünknek sem az igazi, és tenni kéne valamit. Nos, ez házasságunk alatt sem következett be, inkább nem beszélt róla, csak ne kelljen kellemetlen helyzetbe kerülnie. Én nem tudtam, mit tegyek, eleinte próbáltam jól viszonyulni a helyzethez, de később már nem is kívántam a szexet, annyira nem volt élvezetes...

Érdekes módon ő folyton kívánt engem. :)Ezt az állapotot hat év múlva untam meg, addigra nagyon lesüllyedtem lelkileg. Ekkor mondtam azt neki, hogy váljunk el, mert én ezt így nem bírom csinálni. Nő vagyok, és szeretném még valamikor az életben nőnek érezni magam. Ez őt nagyon megrémítette, gyorsan elkezdett lehetőségek után keresgélni, végül talált egy szexuálpszichológust, akihez kérte, menjünk el együtt. Sajnos, nem sokat tudott segíteni, mert férjem problémájávan foglalkozott, viszont az én lelkiállapotom nem volt olyan, hogy kívánjam a szexet. Ezt utólag látom, hogy elszúrtuk. Nos, tavaly novemberben megintcsak odáig jutottak a dolgok, hogy akkor már ő mondta, váljunk el. Én beleegyeztem, hisz nagyon rossz volt akkor már a viszonyunk. Eleinte úgy viselkedett, mint aki megkönnyebbült, napi szinten járkált isten tudja, hová, aztán egyszercsak azzal jött, hogy ő mégsem akar válni, mert szeret. Én közöltem vele, hogy részemről érzelem már nincs, így én továbbra is válni szeretnék. No, innentől kezdve nagyon megváltozott. Idén február óta szinte nincs nyugodt napunk. Volt egy időszak, amikor szinte arról szólt az élete, hogy engem pocskondiázzon, mindennek elmondjon, és a lehető legmélyebbre vigyen érzelmileg. Voltam én neki minden, még útszéli lotyó is nemegyszer. Amikor ezzel nem ért célt, jött a fenyegetőzéssel, többek közt öngyilkosággal, kidobással, megerőszakolással fenyegetett. Aztán egyszer vette a merszet, és megpofozott, leköpött. Ez az év folyamán még négyszer-ötször megismétlődött, a legutóbbi augusztus végén volt, akkor már elmentem látleletet vetetni. Mondtam neki, hogy ha még egyszer hozám ér, megy a feljelentés, és megegyezés nélkül adom be a válást. Mert arra mindvégig kér, hogy ha lehet, eggyezzünk meg! Van két gyerekünk is, akik sajnos ezt mind végignézték. :( Nos, azóta nem ütött meg, viszont még mindig nem akar válni, és mindenért engem hibáztat. Nekem július óta van egy kapcsolatom, erre ő az mondja, hogy megcsaltam. Tekintve, hogy több, mint egy éve válófélben vagyunk, és előtte már jó ideje nem volt köztünk semmi, szerintem nem számít megcsalásnak. A másik dolog, hogy véleményem szerint ő sokkal csúnyább dolgot tett azzal, hogy megütötte azt, akit meg akart tartani. Szerinte ez megbocsátható, szerintem meg nem. Egyszer kínjában elment egy prostituálthoz, hát, ezzel sem emelkedett a szememben. :O Nos, érdeklődve várom véleményeteket: szerintetek ez megcsalásnak számít? Az ő viselkedése miatt én vagyok a rossz?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2008. dec. 23. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csaltad meg. Az ő viselkedésére azonban nem találok szavakat. Egy nőt pláne egy anyát semmilyen körülmények közt nem szabad megütni. Minél gyorsabb válást és ennél sokkal szerencsésebb újrakezdést kívánok neked.
2008. dec. 23. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,hogy ezt irom,de a (volt) férjed egy utolsó senkiházi undorító dolgot tett veled,örülhetne hogy még nem vitted bíróságra az ügyet (azt,hogy megütött). Na meg nehogy már a fagyi nyalja el az embert..ő akar erkölcsi példakép lenni?:-) Jól teszed,hogy elválsz tőle..szerintem nem csaltad meg,emiatt végképp ne érezd rosszul magad.
2008. dec. 23. 14:08
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem, hogy megcsalásnak számítana, de 1 vmit nem értek. Ha neki szexuális gondjai vannak, akkor hogy lehet, hogy prostihoz jár, meg kíván téged? Ha egyszer kíván, akkor miért nem voltatok együtt azelőtt, hogy neked elment volna a kedved tőle?
2008. dec. 23. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Persze hogy nem szàmit megcsalàsnak,viszont:

Hogy vagy képes még vele élni?

Megüt,és leköp,ràadàsul a gyerekek szeme làttàra????????''

És nem is egyszer?

Én màr ugy kilöktem volna,vagy elpakoltam volna hogy egész életére megemlegetné.

Én nem vàrnék semmi vàloperi papirra,màr azonnal lelépnék.

Jo gondolom a gyerekek miatt nem,de a gyerekeid hàny évesek?

Ha màr nem olyan kicsik,akkor szerintem màr ne azon törd a fejed,hogy megcsaltad-e vagy sem,hanem azon hogy minél hamarabb külön pakolni!

Nagyon tisztelem a hosszas kitartàsodat,ugyanakkor nagyon biztatlak,hogy lépj le minél elöbb!(ja persze a gyerekekkel együtt)

2008. dec. 23. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te jó Isten! szőrnyű, egyszerűen nem értem hogyan lehet igy élni...:( Sajnálom, hogy ezeket megkellett élned. A férjed ennél jobban nem tudott volna megalázni, és ezt most nem sértésből. Őszintén nemtudom hogy vagy képes talpra állni, de csodás ember és kitartó lehetsz!

Miért nem költüztetek még el? nagyszülőkoz, testvérhez, rokonhoz, bárhova. ezt nem lehet tűrni.

Ja és hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem nem csaltad meg, ennyi jár neked. remélem rendbejön az életetek.

Boldog karácsonyt

2008. dec. 23. 14:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mik lehetek a szexuláis gondjai és már azért is csodállak, hogy kibirtad mellette ilyen sokáig. De te is hibáztál, már amikor előszőr megütött megkellett volna neki mondanod, hogy Téged nem bánthat (persze egy kicsit durvábban) és amikor legközelebb is megtörtént akkor szépen fogni a cókmókot és lelépni a gyerekekkel együtt.

Remélem minél hamarabb elváltok.

2008. dec. 23. 15:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a reakciókat, én is így látom a helyzetet. Többen kérdeztétek, hogy miért nem léptem még le? Hát, több oka is van...egyrészt, mert elég rossz helyzetben vagyok: nincs munkám, pedig már régóta keresek valami normálisat. A másik, hogy befenyegetett, hogy megöl, ha el merem vini a gyerekeket, a harmadik, mert megbeszéltük, hogy a válás közös megegyezéssel lesz. De így nem sok esélyt látok rá. Pont az előbb mondta nekem azt, hogy ha nem tetszik a rendszer, akkor mehetek, sőt, ő maga fog kirakni. Annyit tudni kell, hogy a szülei által épített házban lakunk, amiből mi is kivettük a részünket fizikai munkával, plusz 2,5 milliós kölcsönt fizetünk rá vissza. Nekem itt egy százalék tulajdonjogom van, így végül is bármikor beválthatja a fenyegetését. :( Ezt hívják patthelyzetnek? Legutóbb azt mondta, hogy csak az ünnepek után hajlandó velem tárgyalni a vagyoni részről, így addig viseljem el az érzelmi zsarolásait. Nem tudom, mit tehetnék. Talán a türelem a legjobb módszer, nem tudom...

Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Kellemes, Sikeres Új Évet kívánok. :)

2008. dec. 23. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
én több dolgot nem értek! gondolom nem 2hónap után házasodtatok össze, hogyhogy csak több év után derültek ki a szexuális őroblémái? Nem értem, hogy szerinte Te megcsaltad, de amikor ő elment prostihoz, az mi volt??? Nem megcsalás??? Számomra undorító a férjed, én valószínű a közelében elhánynám magam. Utálom az olyan pasikat, akik kissebbségi érzésben szenvednek, és csak fenyegetéssel, terrorral és veréssel tudnak célt érni.
2008. dec. 23. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
22%

Hát egy csomó mindenki leírta a véleményét, én kb a 3/4-ével nem értek egyet, de nem erről szeretnék írni. Szerintem borzasztó önző is vagy. Itt nyafogsz a saját érzelmeidről, és közben a gyerekeddel nem is "törődsz". Írtál egy mondatot róluk, hogy a szemük láttára ütött meg. És ennyi. Hogy vagy képes hagyni, hogy a gyerekeid ilyen környezetben nőjenek fel? Nem gondoltál még rá, hogy tönkreteszitek a gyerekkorukat? Szerintem marha gyorsan költözz el, amíg valamelyiküknek nem lesz szüksége ezek után pszichológusra.

Kár, hogy nem írtad le, hogy a férjednek milyen szexuális problémája van. Nem tudom mi lehet ekkora probléma, hogy ennyire kiszerettél belőle. Látszik hogyan ragaszkodott hozzád. Ilyen pasit eldobni.. Chh.. Hát ne csodálkozz ha fenyeget, meg mindennek elmond. Ő igazán szeretett, szexuálpszichológust is felkeresett.. Te meg csak így.. Ááh.. Szóval a lényeg az, hogy a férjed oldalára állnék. Az persze nem helyes, hogy megüt, de tudna mást tenni? Csak vissza akarja adni azt a szenvedést, amit te okoztál neki. Nem hiszem, hogy ő tehetne a problémájáról.. Ennyi.

2008. dec. 23. 23:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadónak: köszönöm, hogy leírtad a véleményed, sokat segítettél. A gyerekeimről csak annyit, hogy ha én innen mozdultam volna, akkor elvette volna őket tőlem. Ezt többször is elmondta, nagyon durva módon befenyegetett, hogy akár még meg is öl, ha le merek velük lépni. A problémája kezdetek óta fennáll, csak velem nem osztotta meg. Én csak egy idő után jöttem rá, hogy valami nem kóser. Ekkor megígérte, hogy segítséget fog keresni, ezért mentem hozzá. Mert bíztam benne. Igazából négy éven keresztül nem történt semmi. Akkor én meguntam, és azt mondtam, hogy ha nem tartja be az ígéretét, váljunk el, mert én nem így akarom leélni az egész életemet. Az ígéret szép szó...

Bonyolult ez a dolog, ezért nem megyek bele minden részletbe, ha nem gond. Csak arra voltam kíváncsi, amiről az első kérdésem is szólt. Köszönöm a válaszokat. :)

2008. dec. 24. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!