Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne pár vélemény, hogy vajon megcsalásnak számít-e?
A történet a következő: nyolc éve vagyok férjnél, a problémák már esküvő után elkezdődtek. Páromnak szexuális problémái voltak már mióta elkezdte a szexuális élelet, nekem ezekről nem számolt be, de idővel feltűntek. Mikor rájöttem, próbáltam neki jelezni, majd szóban elmondani, hogy ez szerintem egyikünknek sem az igazi, és tenni kéne valamit. Nos, ez házasságunk alatt sem következett be, inkább nem beszélt róla, csak ne kelljen kellemetlen helyzetbe kerülnie. Én nem tudtam, mit tegyek, eleinte próbáltam jól viszonyulni a helyzethez, de később már nem is kívántam a szexet, annyira nem volt élvezetes...
Érdekes módon ő folyton kívánt engem. :)Ezt az állapotot hat év múlva untam meg, addigra nagyon lesüllyedtem lelkileg. Ekkor mondtam azt neki, hogy váljunk el, mert én ezt így nem bírom csinálni. Nő vagyok, és szeretném még valamikor az életben nőnek érezni magam. Ez őt nagyon megrémítette, gyorsan elkezdett lehetőségek után keresgélni, végül talált egy szexuálpszichológust, akihez kérte, menjünk el együtt. Sajnos, nem sokat tudott segíteni, mert férjem problémájávan foglalkozott, viszont az én lelkiállapotom nem volt olyan, hogy kívánjam a szexet. Ezt utólag látom, hogy elszúrtuk. Nos, tavaly novemberben megintcsak odáig jutottak a dolgok, hogy akkor már ő mondta, váljunk el. Én beleegyeztem, hisz nagyon rossz volt akkor már a viszonyunk. Eleinte úgy viselkedett, mint aki megkönnyebbült, napi szinten járkált isten tudja, hová, aztán egyszercsak azzal jött, hogy ő mégsem akar válni, mert szeret. Én közöltem vele, hogy részemről érzelem már nincs, így én továbbra is válni szeretnék. No, innentől kezdve nagyon megváltozott. Idén február óta szinte nincs nyugodt napunk. Volt egy időszak, amikor szinte arról szólt az élete, hogy engem pocskondiázzon, mindennek elmondjon, és a lehető legmélyebbre vigyen érzelmileg. Voltam én neki minden, még útszéli lotyó is nemegyszer. Amikor ezzel nem ért célt, jött a fenyegetőzéssel, többek közt öngyilkosággal, kidobással, megerőszakolással fenyegetett. Aztán egyszer vette a merszet, és megpofozott, leköpött. Ez az év folyamán még négyszer-ötször megismétlődött, a legutóbbi augusztus végén volt, akkor már elmentem látleletet vetetni. Mondtam neki, hogy ha még egyszer hozám ér, megy a feljelentés, és megegyezés nélkül adom be a válást. Mert arra mindvégig kér, hogy ha lehet, eggyezzünk meg! Van két gyerekünk is, akik sajnos ezt mind végignézték. :( Nos, azóta nem ütött meg, viszont még mindig nem akar válni, és mindenért engem hibáztat. Nekem július óta van egy kapcsolatom, erre ő az mondja, hogy megcsaltam. Tekintve, hogy több, mint egy éve válófélben vagyunk, és előtte már jó ideje nem volt köztünk semmi, szerintem nem számít megcsalásnak. A másik dolog, hogy véleményem szerint ő sokkal csúnyább dolgot tett azzal, hogy megütötte azt, akit meg akart tartani. Szerinte ez megbocsátható, szerintem meg nem. Egyszer kínjában elment egy prostituálthoz, hát, ezzel sem emelkedett a szememben. :O Nos, érdeklődve várom véleményeteket: szerintetek ez megcsalásnak számít? Az ő viselkedése miatt én vagyok a rossz?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nah így már érthetőbb (:
Akkor vedd úgy, hogy nem írtam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!