Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy el a barátnőm, és ezért saját magát okolja. Szerintetek mi a helyes teendő?
Figyelt kérdés
18 vagyok, a barátnőm 17. Kb fél éve vagyunk együtt, teljesen felhőtlen, szerelemre alapuló a kapcsolatunk. A közösülést egyelőre mellőztük, mivel azt szeretnénk, hogy igazán különleges élmény legyen mindkettőnk számára, és ehhez szükségesek a megfelelő alapok, viszont pettingelünk már jó ideje, azonban képtelen az orgazmusra, bármennyire egymásra vagyunk hangolódva. Már több módszert kipróbáltunk, és nincs eredménye. Szegény kezdi magát okolni ezért, és attól tartok hogy ez a közösülésnél is gondot okoz majd.2011. júl. 8. 23:10
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de megkérem a súlyos értelmi fogyatékosokat, hogy kíméljenek! :)
2011. júl. 8. 23:14
3/8 anonim válasza:
hát...lehet nem vagy elég tapasztalt ...ne sértődj meg, de biztos vagy magadban, hogy hogy kell egy nővel bánni?
hosszas izgatás petting előtt is, nyakcsókolgatás, aztán végigcsókolni a karját, természetesen érzékien a szmébe nézni, levenni a lábáról, előjáték előtt és előjátékozzatok...húzd fel!!!!
4/8 anonim válasza:
Próbáld hosszan elnyújtani az előjátékot, ingereld a csiklóját, és a többi erogén zónáját (kézzel-szájjal), utána nézd meg, hogy mi történik. Ha a barátnődnek sikerült már korábban elmennie, akkor mutassa meg neked, hogy hogyan tette. Ha még nem, akkor amit az előbb javasoltam, valamint fedezzétek fel együtt a testét.
5/8 anonim válasza:
Izgasd fel,legyen rengeteg előjáték,lazuljatok el,totál,teremtsetek nyugodt,biztonságos környezetet,ahol nemfogtok izgulni hogy valaki benyit,v meglát.Lehet a barátnőd nagyon feszült.Ezek nagyon fontos dolgok a sex előtt szerintem.
6/8 anonim válasza:
kérdezd meg hogy hol jó neki és hogy...
7/8 anonim válasza:
e-l-ő-j-á-t-é-k!
miért képtelenek erre a pasik? az enyém is durr bele bugyit le, és már falna is, aztán csodálkozik, hogy még teljesen száraz vagyok. masszírozd meg, csókolgasd, simogasd, húzd el a dolgot, és úgy eredményesebb lesz.
21/n
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még annyit azoknak, akiknek gyenge a szövegértésük, hogy egy szóval nem írtam hogy nincs előjáték.:)
2011. júl. 9. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!