Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem. Miért? TÖBBI LENT
hát..az 1. kérdésre mások is megadták a választ. a második kérdésre meg nőként mondom, hogy az ilyen csajokat helyből kidobnám. mi az h elvárja, de nem ad érte semmit? még ha ő nem csinálja, de nem várja el, akkor is azt mondom, hogy hülyeséget csinál... így meg.. felháborító. amúgy is h lehet h van aki nem szeret szopni????
18L
1. valóban: nagyon érzékeny lesz, és rettentően kellemetlen tud lenni. ez így van nálam is. ilyenkor az esik jól, ha belém hatol.
2. hááát, lehet, hogy most tuskónak tart a fél gyk-s társaság, sőőt, le is pontoznak emiatt, de szerintem irtó nagy bunkóság a részéről. nem tudom, lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de szerintem, ha valóban szeretjük a másikat, akkor nem lesz undorító az orális szex. nem mondom, hogy élvezni is fogja a nő (engem fel szokott általában izgatni a dolog), de meg fogja tenni a párjáért, és nem öklendezik közben. az a helyzet, hogy a párom nemi szerve nekem olyan testrész, mint bármelyik másik testrésze;ergo ugyanúgy szoktam puszilgatni, simogatni, stb. anélkül, hogy szexelnénk utána.
én szívesen kielégítem őt orálisan bármikor, de ez nyilván fordítva is így van.
köszikösziköszi...:)
ám lenne erről egy hosszú történetem..
sorry, most olvastam el csak a válaszokat (amúgy általában el szoktam olvasni, mielőtt válaszolok, csak annyira felidegesített, hogy egyből válaszoltam), és látom, hogy nem vagyok egyedül az álláspontommal.
akkor nem pontoznak le... :) :P
Ja! A Kérdezőnek: Véleményem szerint nem ő lesz Neked az igazi...
Vedd játékosra a figurát: - Ha szereti a csokit kend be a bránert vele, ha tejszínhabot akkor azzal....egyszer csak összejön, ne add fel.
Ja egoista vagy, hogy a sztorit nem osztod meg velünk, miközben mi itt erőlködünk, hogy a gondodat megoldjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!