Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki tetszik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik, és én is neki elvileg de nem értem miért csinálja ezt? (lent a többi)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, már suliban is beszélgettünk és szerintem is érdeklem, meg a haveromnak is mondta hogy bejövök neki, már régebben 1 hónapja meg is beszéltük hogy elmegyünk moziba de mindig azt mondja nincs olyan film amire érdemes lenne bemenni meg mind csajosak és nem akar olyat nézni velem, most akkor mivan érdeklem egyátalán vagy nem mert én simán bemennék vele a legszarabb filmre csak legyünk együtt, nem értem mi lehet, tudom hogy akkor ne moziba menjünk de azt ciki lenne mondanom, inkább nem megyek miért de ilyenkor most mit csináljak, nem akarok még 1 hónapot várni egy normális filmre!
2011. aug. 8. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy bemennél vele akármilyen filmre. De egyébként ha folyton kibúvókat keres, akkor csak egy kis k*rva, és élvezi, hogy koslatsz utána.
2011. aug. 8. 19:05
 2/9 Mr.iglo ***** válasza:

Első randirra mi a f*sznak mész moziba??? Próbáld előbb megismerni a csajt menjetek el sétálni v iesmi...lahat a mozi jó szórakozás de hasztalan...

2. VAgy hívd át dvd-ni:)

2011. aug. 8. 19:05
 3/9 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy bármilyen filmre bemennék de nem akarta, am meg a mozit ő mondta először amikor még nem ismertem annyira én pedig igent mondtam rá mivel már előtte jól elbeszélgettünk...
2011. aug. 8. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd el cukrászdába, vagy kávézóba. Első randinak amúgy is jobb hely :D
2011. aug. 8. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:
és amikor beszélgetünk chaten, mindig ilyen 5 perc múlva ír vissza, igaz mobilról ír meg lehet mást is néz közbe de ez kicsit olyan mintha direkt csinálná. most akk mivan?
2011. aug. 8. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:
egyébként mind2en 15évesek vagyunk.
2011. aug. 8. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá nyugodtan, hogy mi van.
2011. aug. 8. 19:22
 8/9 A kérdező kommentje:
csak ha meg nem is érdeklem és csak barátnak tekint beégek előtte és suliban mindig találkozunk, akk érdemes lenne szted?
2011. aug. 8. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem égsz be. Akkor égsz be, ha potyára mászkálsz utána, ha semmit nem akar.
2011. aug. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!