Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ha egy lány szop akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha egy lány szop akkor hogy néztek rá?

Figyelt kérdés
olvastam itt,hogy valaki azt írta,hogy úgy ,mint egy alárendelt szolgára
2011. júl. 7. 20:25
 1/6 IQnindzsa ***** válasza:
100%
Ez idiótaság. Egy normális párkapcsolatban teljesen természetes dolog az orális szex. Egy paraszthajszálnyival sem értékelem kevesebbre a kedvesem azért mert orálisan kielégít. Amelyik férfi lenézi a nőket az szopással vagy anélkül is le fogja nézni a lányt. A szopás irreleváns.
2011. júl. 7. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
sokkal szenvedélyesebben ,mert tudom hogy milyen jót tesz velem.
2011. júl. 7. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy nézek rá? Rosszallóan b*zdmeg!
2011. júl. 7. 20:49
 4/6 IQnindzsa ***** válasza:
Átolvasva a kérdést... Felvetődött bennem ,hogy nem ismerem a szövegkörnyezetet amiben ezt az 'alárendelt szolga' dolgot olvastad. BDSM játékokban / szeánszokban teljesen természetes az egyik fél szubmisszív (alárendelt) viselkedése. Ha ott olvastad akkor a pasi Domináns volt a lány pedig Szub és az ő esetükben ez csak része a szexuális kapcsolatuknak és mindketten élvezik a szerepeiket.
2011. júl. 7. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én gorombán szoktam hogy mégcsak véletlenül se haggya abba xD
2011. júl. 7. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
hát én ajánlom a pasimnak h krvára bociszemekkel nézzen mert ha nem leharapom a farkát....XD
2011. júl. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!