Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő lenne, ha lefeküdnék vele?

Figyelt kérdés

Egyik exemről lenne szó...

Van valami barátnője, de a pasi sem gondolja komolyan, szakítás-közeli állapotban vannak (kb 2 hete járnak)

Nos arról van szó, hogy holnap este átjön hozzám ez az ex-pasim, filmet nézünk, vízipipázunk, stb. Szóba került az, hogy itt alszik...

Szóval én le szeretnék feküdni vele, tudom, hogy nem lenne helyes... De nagyon elítélendő lenne? Ti megtennétek?

Én 18 vagyok, a pasi meg 23

2011. júl. 7. 18:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%

hasonló intelligenciájú válaszok?

tehát írjuk azt amit hallani illetve ebben az esetben olvasni akarsz?

AKKOR DUGASD MEG MAGAD te gerinctelen ribanc...

így jó lesz????

2011. júl. 7. 19:23
 32/39 anonim ***** válasza:
63%
Mondom kérdező én szívesen szétdugnék egy ilyen kis f@sz éhes lotyót!:)Tehát ha van kedved írj privátot és én szívesen használom a tested!:D
2011. júl. 7. 19:25
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

19:25

Es a betegségektõl nem félsz?

kamu!

2011. júl. 7. 19:28
 34/39 anonim ***** válasza:
87%

Nem hiszem, hogy még akár ezen az oldalon is találnál 3-nál több olyan embert, aki hasonló intelligencia szinttel van 'megáldva'.

És kérésedre nem fogok qrvázni, helyette inkább ezekkel a szép - de rád tökéletesen illő - jelzőkkel írnám l a véleményemet: örömlány, kéjnő, hetéra, perdita, lápvirág, utcalány, éjjeli lepke, sarkcsillag, szajha, testkereskedő.

És 18 évesen legyen jobb dolgod, mint szétb@szatni magad az exeddel, akinek ráadásul kapcsolata van. (És nem magyarázat az, hogy de hát ez nem komoly, úgyis szakítanak, még csak 2 hét, stb. Szállj le róluk! )

Amúgy a volt barátod egy szóval nem említette, hogy szexelni is akar, de ha mégis megtenné, akkor egy ugyanolyan féreg, mint te vagy, szóval anno jól egymásra találtatok.

e csak hogy kérésednek megfelelően a te intelligencia szintedhez hasonlóval is válaszoljak: Dehogy, pici bogárkám, egyáltalán nem elítélendő, éld szépen az életed, indítsd el az exedet a jó úton, hiszen az új kapcsolatából úgysem sülne ki semmi jó, érezzétek jól magatokat, csak ne felejtsetek el védekezni!

Puszil: drága Anyád a sarokról

U.i.: Holnap téged vár Kovács a Bartók és Wesselényi utca sarkán!

2011. júl. 7. 19:28
 35/39 anonim ***** válasza:
34%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:28

A gumi megvéd!:D

Már rég nem voltam nővel úgy hogy most még a guruló krumplit is!:D

Mi kamu?

2011. júl. 7. 19:30
 36/39 anonim ***** válasza:
73%
Ejha. Próbáltam a te intelligenciaszinteddel válaszolni, de az agysejtjeim nem akarnak sztrájkolni :D
2011. júl. 7. 19:33
 37/39 anonim ***** válasza:
25%
A kérdezõ kérdését talàlom kamunak, mert ez szàmomra egy kicsit magas.
2011. júl. 7. 19:34
 38/39 anonim ***** válasza:
79%
Az fáj, hogy sötét vagy és ettől nagylánynak hiszed magad. :) Kisanyja meg legfeljebb a gyerekeimnek vagyok, neked hálistennek pont senkid.
2011. júl. 7. 21:16
 39/39 anonim ***** válasza:
megtörtént, hogy sikerült?
2012. aug. 21. 21:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!