Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő lenne, ha lefeküdnék vele?

Figyelt kérdés

Egyik exemről lenne szó...

Van valami barátnője, de a pasi sem gondolja komolyan, szakítás-közeli állapotban vannak (kb 2 hete járnak)

Nos arról van szó, hogy holnap este átjön hozzám ez az ex-pasim, filmet nézünk, vízipipázunk, stb. Szóba került az, hogy itt alszik...

Szóval én le szeretnék feküdni vele, tudom, hogy nem lenne helyes... De nagyon elítélendő lenne? Ti megtennétek?

Én 18 vagyok, a pasi meg 23

2011. júl. 7. 18:52
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
9%
Ha ő is akarja akkor mehet:)
2011. júl. 7. 18:56
 2/39 anonim ***** válasza:
87%

Igen, nagyon elítélendő lenne.

Nem, én nem tenném meg.

Barátnője van!!! Hagyjuk már ezt a szar magyarázkodást, hogy dehát az nem úgy van, nem gondolják komolyan, meg szakítani fognak...kit érdekel? Szakítsanak, aztán felőlem azt csináltok amit akartok. De addig igenis elítéllek.

2011. júl. 7. 18:56
 3/39 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy ha nem akarja, akkor is tudat alatt el el tudom intézni.

Mármint, nagyon tudom befolyásolni az embereket.

Ezért is tettem fel a kérdést, nem tudom, hogy most mennyire lenne helyes ez az egész. Sosem csináltam még ilyet

2011. júl. 7. 18:57
 4/39 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy ki fogja dobni a lányt, csak szemtől szembe akarja neki mondani, az meg nem megy még kb 1 hétig
2011. júl. 7. 18:58
 5/39 anonim válasza:
100%

Másodiknak adok igazat. A szakításközeli állapotot eleve lehet, hogy csak neked mondja a pasi, hogy rávegyen a szexre.

Legyen tartásod!

6/39 anonim ***** válasza:
38%

A kérdés az, hogy miért az exed?

Miért lenne elítélendő, nem nős :) meg ugyan már, két hetes kapcsolat mi az? :) semmi.... Bár azért a magad szempontjából mérlegeld, hogy miért volt a szakítás, és hogy ha netán nem lesz folytatás, akkor nem érzed-e majd rosszul magad. ha így is jó neked, akkor persze, mehet.

32/N

7/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakitani akar, miert nem szakit es zarja le azt a kapcsolatot? Akkor nem lenne lelki furdalas. Ez igy megcsalas es igen, elitelendo.
2011. júl. 7. 19:00
 8/39 A kérdező kommentje:

Én semmi komolyat nem akarok ettől a pasitól, max szexelni.

A szakítást hidd el, nem csak mondja :)

A k*rvázásokból nem kérek. Én olyanoknak szeretem meghallgatni a véleményét, akinek az intelligenciája hasonló, mint az enyém.

9/39 anonim ***** válasza:
51%
Csinàlj a testeddel amit akarsz, hadd hasznàljàk.
 10/39 anonim ***** válasza:
87%

eleve az elítélendő, hogy barátnője van és a volt csajához járkál.

De ha átmegy akkor az már ne a te dolgod legyen, hogy ki mit gondol, ha az ő lelkiismeretét nem bántja a dolog akkor feküdj le vele. De ha ezek után néha néha átjár majd hozzád dugni és a csajt nem hagyja ott akkor ne panaszkodj, hogy milyen szemét. Ő csak ki fog használni, ha kellenél neki akkor nyilván nem szakítottatok volna.

1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!