Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő lenne, ha lefeküdnék vele?

Figyelt kérdés

Egyik exemről lenne szó...

Van valami barátnője, de a pasi sem gondolja komolyan, szakítás-közeli állapotban vannak (kb 2 hete járnak)

Nos arról van szó, hogy holnap este átjön hozzám ez az ex-pasim, filmet nézünk, vízipipázunk, stb. Szóba került az, hogy itt alszik...

Szóval én le szeretnék feküdni vele, tudom, hogy nem lenne helyes... De nagyon elítélendő lenne? Ti megtennétek?

Én 18 vagyok, a pasi meg 23

2011. júl. 7. 18:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%

"Hát ez az, hogy ha nem akarja, akkor is tudat alatt el el tudom intézni."

Jajj :)))))

2011. júl. 7. 19:01
 12/39 A kérdező kommentje:
Hidd el, másokét többször használták már 15 évesen is.
 13/39 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, hogy egy intelligens làny igy àllna, ehhez témàhoz.
 14/39 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ez a pasi komolyabban, összejönni sem akarok vele. Jó ideig nem kell most komoly kapcsolat, elég volt ez a 3 év.
 15/39 A kérdező kommentje:
Akkor biztos tévedsz.
2011. júl. 7. 19:02
 16/39 anonim ***** válasza:
69%
Ha a màsokét hasznàljàk, akkor azt jelenti, hogy te is annyit érsz.
2011. júl. 7. 19:02
 17/39 anonim ***** válasza:
76%
ha nem kell kapcsolatra akkor szexre se kelljen, lehet hogyha nem csábítgatnád át magadhoz akkor a jelenlegi lánnyal sokkal komolyabb kapcsolata lenne.
2011. júl. 7. 19:03
 18/39 anonim válasza:
78%

Olyan választ akarsz hallani ami a te intelligencia szinteddel azonos? Oké, tessék:

B@SSZATOK! Ettől még egy lotyó vagy, csak idealizálod, és megmagyarázod hogy ez miért van rendben. De ha annyira biztos lennél magadban akkor nem tetted volna fel a kérdést. :)

2011. júl. 7. 19:03
 19/39 A kérdező kommentje:

Hát ez az te nagyon okos, hogy nem vagyok biztos abban, hogy megtegyem-e :)))

Nagyon okos vagy ám :DDDDD

2011. júl. 7. 19:04
 20/39 anonim ***** válasza:
69%
Akinek az intelligenciája hasonló, mint a tiéd, az azt fogja írni, hogy igen, feküdj le vele. Akié egy kicsit fejlettebb, az azt írná, hogy ne tedd meg. De azok véleményére meg nem vagy kíváncsi. Akkor? :)
2011. júl. 7. 19:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!