Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő lenne, ha lefeküdnék vele?

Figyelt kérdés

Egyik exemről lenne szó...

Van valami barátnője, de a pasi sem gondolja komolyan, szakítás-közeli állapotban vannak (kb 2 hete járnak)

Nos arról van szó, hogy holnap este átjön hozzám ez az ex-pasim, filmet nézünk, vízipipázunk, stb. Szóba került az, hogy itt alszik...

Szóval én le szeretnék feküdni vele, tudom, hogy nem lenne helyes... De nagyon elítélendő lenne? Ti megtennétek?

Én 18 vagyok, a pasi meg 23

2011. júl. 7. 18:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
78%
szerintem nem kellene összejönnötök. Tudod ha nincs ló jó a szamár is, és ezzel csak magadat degradálod le!
2011. júl. 7. 19:05
 22/39 A kérdező kommentje:

19:04

Mi van kisanyám fáj, hogy nem írhatsz ide..?:)

2011. júl. 7. 19:06
 23/39 anonim válasza:
100%
Tudod nem az a probléma hogy nem vagy biztos magadban, hanem az hogy ezzel kapcsolatban nincsenek erkölcsi aggályaid. Pedig ez egy gerinctelen dolog, akárhogy is próbálod megmagyarázni. NE TEDD MEG! És hagyd őket békén, mert nem véletlenül szakított veled a fiú. De ha mindig a régi barátnője ott van a háttérben soha nem lesz normális kapcsolata.
2011. júl. 7. 19:08
 24/39 A kérdező kommentje:

Én szakítottam vele. 3 évvel ezelőtt :)

Hidd el, nem miattam nincs normális kapcsolata

2011. júl. 7. 19:09
 25/39 anonim ***** válasza:
70%
szajha vagy ez itt a lényeg.
2011. júl. 7. 19:10
 26/39 A kérdező kommentje:
Persze, te egyértelműen tudod :DDD
2011. júl. 7. 19:11
 27/39 anonim ***** válasza:
84%

Te beszélsz intelligenciáról kérdező, amikor idejösz 1 idióta kérdéssel kölyök létedre?

Ha nálam bepróbálkoznál biztos hogy mennének a pofonok.

És igen nagy k*rva vagy ha ennyit nem fogsz fel hogy filmet nézel, pipázol, meg alszol.

Te kombinálod az egészet.

19/F

2011. júl. 7. 19:12
 28/39 anonim ***** válasza:
82%
Legyen benned tartás! Nem lényeges, hogy egy éves vagy egy napos kapcsolata van, foglalt emberrel nem kezdünk! Tök mindegy, hogy ő mennyire gerinctelen, neked nem kell annak lenned. Ha megtennéd, akkor kiérdemelnéd a lotyó megnevezést. Ilyet csak ők tesznek.
2011. júl. 7. 19:12
 29/39 anonim ***** válasza:
71%
Hmm. Birom az ilyet. Ha te annyira tudod magadról hogy nem vagy k*rva és ez így helyes akkor mi a jó francért tetted fel ezt a kérdést?
2011. júl. 7. 19:17
 30/39 anonim ***** válasza:
77%

Nézd kérdező!Nekem jelenleg nincs barátnőm!Most nem fér bele komoly kapcsolat az életembe,de hogy ne okozzál a srácnak és a másik lánynak komoly gondokat így én felajánlom hogy egy jót dughatnánk!:)

Így mindenki jól jár,elvégre kuki kuki!:D

Na mit szólsz??

26/F

2011. júl. 7. 19:18
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!