Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám elő a b. nőmből az ágyban a szenvedélyt? Komoly válaszokat kérek.
Szokott szomorú lenni szex után? Mert amikor nem szerelemből szexeltem, mindig szomorú voltam utána.
A szerelemből való szex után pedig nagy-nagy elégedettség járt át, semmiféle szomorúság nem. Pedig sose volt orgazmusom.
Szokott szomorú lenni szex után? Mert amikor nem szerelemből szexeltem, mindig szomorú voltam utána.
A szerelemből való szex után pedig nagy-nagy elégedettség járt át, semmiféle szomorúság nem. Pedig sose volt orgazmusom.
Mostanában van, hogy szomorú vagyok, de ez mint mondtam nem a szerelem hiányából fakad, hanem hogy úgy érzem, nem lát szépnek.
De ő nem is dícsér úgy, mint te a barátnődet.
02:29-nek.
Ezen picit mosolyogtam, mert nem vagy kicsi párti. Akkor még nem találkoztál kicsivel. Amit te írsz, a 14,5-15-16 cm a normális, mondható tökéletes átlagméret, amit a kis és a nagy méretű lányok is élveznek, és jó majdnem minden pózra. Az ennél nagyobb már a nagy kategória, az ennél kisebb viszont a kicsi. A 11-12-13 cm-es pénisz már igenis kicsi. Én is az átlagba tartozom, tehát sejtheted, hogy a bnőm előző pasijának valóban kicsi lehetett.
A nyugalmi méretet meg sokan tévesen említik még fiúk is, teljesen nem jelent semmit, hogy úgy mekkora. Az enyém pl nyugalmiban 5-6 cm, aztán többszöröse lesz :)De van olyan pénisz, aminek meg alig van különbség a két méret között, és alig 1-2 cm-ert nő.
Sokkterápia ha nem használ akkor semmi. Teperd le, izgasd jó ideig addig, mellbimbóját, combját hasát, csiklóját, hogy majdnem elélvezzen, de ne hagyd elélvezni, aztán amikor már nagyon kínlódik, vidd be a zuhanyzóba, fogd az öledbe, hogy meg tudd tartani és izgasd a vízsugárral, addig csináld amíg fel nem nyög vagy el nem sírja magát az örömtől, akár ujjazhatod is közben, de van amikor felesleges. Ami fontos, hogy tartsd meg egyenletesen a vízsugarat és ha változtatsz rajt akkor is csak nagyon kicsit, de az is jó ha ő is irányítja. El fog folyni a kéjtől, ha nem akkor aszexuális...
Előtte meg etess vele valami vágykeltőt.
Katka91
Hát ez jó, ezt megkísérlem. Írhatsz még, ha van ilyen jó tipped. Viszont egy kérdés. Tudom, hogy a lányok izgatják így magukat, de nem vagyok lány :) Milyen erősnek kell lennie a vízsugárnak? És azt végig a csiklójára kell irányítani? :) Bocs, ha hülyének tűnik a kérdés, de ebben nem vagyok járatos :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!