Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám elő a b. nőmből az ágyban a szenvedélyt? Komoly válaszokat kérek.
Kösd ki finoman a csuklóját, és kényeztesd végig a nyelveddel a testét. Kedve lesz a szenvedélyhez utána, hidd el.
Esetleg masszázsolajos masszázs? Vagy változtass helyszínt, hogy esélye ne legyen ugyanolyannak lenni... fotel, zuhanyzó, kád...
Második válaszoló: Igen. Nagyon szépnek tartom, az is. A teste is tökéletes, 48 kg, nincs nagy melle, de én azt imádom, és tudja is. Sok ilyen lány már beképzelt liba lenne a helyében. Ez miért lényeges?
Első válaszoló: már azt is játszottuk, hogy megerőszakolom, és tetszett is neki, de továbbra sem oldódik fel.. Nyögni sem mer előttem...
Tök jó játék:) Ilyesmire gondoltam:)
Miért nem mer nyögni??
Szorong?? Zárkozott típus?? Miért??
Az a lényeg, hogy élvezitek, nem?? Beszélgess vele kicsit erről..
Ő szeret téged, jó egyáltalán a kapcsolatotok??
Lehet be kellene dugni téged egy börtönbe, kínozni, rémületben tartani, dolgozatni és mikor újbol találkoznál vele, végig nyalogatnád és olyan szenvedéllyel szeretkeznétek, hogy soha nem felejtenéd el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!