Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan hozhatnám elő a b....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám elő a b. nőmből az ágyban a szenvedélyt? Komoly válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Valahogy mindig ugyanúgy csináljuk, én általában hagyom, hogy jól érezze magát, de már előre tudom, mi hogy fog történni. És ez így már nem izgalmas. Hiányolom belőle a szenvedélyt... nem tudom, hogy magyarázhatnám ezt jobban el. Pl. Már két éve együtt vagyunk, de még mindig úgy megy el, ha becsukom a szemem, és nem nézem közbe... Így még ezt az izgalmat sem látom. Már mindent megpróbáltam, hogy elengedje magát. tanácsok? valaki már hasonló helyzetben?
2011. júl. 6. 01:01
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Vedd át az irányítást, keményíts be te, mostantól te parancsolsz...Persze nem erölteted bele olyanba, ami után szakítani fog. De meglepehetnéd valamivel és jól elbánhatnál vele valami beteges ötlettel.
2011. júl. 6. 01:02
 2/39 anonim ***** válasza:
Szépnek látod őt? Szebbnek más lánynál?
2011. júl. 6. 01:08
 3/39 anonim ***** válasza:

Kösd ki finoman a csuklóját, és kényeztesd végig a nyelveddel a testét. Kedve lesz a szenvedélyhez utána, hidd el.

Esetleg masszázsolajos masszázs? Vagy változtass helyszínt, hogy esélye ne legyen ugyanolyannak lenni... fotel, zuhanyzó, kád...

2011. júl. 6. 01:13
 4/39 anonim ***** válasza:
Mi az a mindent? Mit próbáltatok már ki? Csak, hogy tudjuk mit ne írjunk. Amúgy a szerelem a legjobb drog, úgyhogy nem értem mi baj lehet.
 5/39 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: 23L, szóval olyanokat írtam, amik engem beindítanának :)
 6/39 anonim ***** válasza:
Mármint előző előttihez... szóval a kikötözőshöz.
2011. júl. 6. 01:15
 7/39 A kérdező kommentje:

Második válaszoló: Igen. Nagyon szépnek tartom, az is. A teste is tökéletes, 48 kg, nincs nagy melle, de én azt imádom, és tudja is. Sok ilyen lány már beképzelt liba lenne a helyében. Ez miért lényeges?

Első válaszoló: már azt is játszottuk, hogy megerőszakolom, és tetszett is neki, de továbbra sem oldódik fel.. Nyögni sem mer előttem...

2011. júl. 6. 01:17
 8/39 anonim ***** válasza:

Tök jó játék:) Ilyesmire gondoltam:)

Miért nem mer nyögni??

Szorong?? Zárkozott típus?? Miért??

Az a lényeg, hogy élvezitek, nem?? Beszélgess vele kicsit erről..

2011. júl. 6. 01:19
 9/39 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomoritani, de az orgazmus ha jonni akar, az jon akkor is, ha a szemebe bamulsz. Nem lehet, hogy csak szinleli? Amugy pozcser, es ne csinaljatok semmit a megszokott alapjan, nezzetek kozosen szexfilmeket, abbol jatszatok el jeleneteket, oltozzetek be, jatszatok szerepeket, csak ne a megszokott forgatokonyvet ovessetek.
2011. júl. 6. 01:21
 10/39 anonim ***** válasza:

Ő szeret téged, jó egyáltalán a kapcsolatotok??

Lehet be kellene dugni téged egy börtönbe, kínozni, rémületben tartani, dolgozatni és mikor újbol találkoznál vele, végig nyalogatnád és olyan szenvedéllyel szeretkeznétek, hogy soha nem felejtenéd el.

2011. júl. 6. 01:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!