Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan hozhatnám elő a b....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám elő a b. nőmből az ágyban a szenvedélyt? Komoly válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Valahogy mindig ugyanúgy csináljuk, én általában hagyom, hogy jól érezze magát, de már előre tudom, mi hogy fog történni. És ez így már nem izgalmas. Hiányolom belőle a szenvedélyt... nem tudom, hogy magyarázhatnám ezt jobban el. Pl. Már két éve együtt vagyunk, de még mindig úgy megy el, ha becsukom a szemem, és nem nézem közbe... Így még ezt az izgalmat sem látom. Már mindent megpróbáltam, hogy elengedje magát. tanácsok? valaki már hasonló helyzetben?
2011. júl. 6. 01:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Egy darabig mellőzétek a szexet, várd meg míg kiéhezik és szinte rád támad. A nők sem bírják sokáig. Beszélned kéne vele mindenféleképpen. A pia szerintem nem rossz ötlet, igyatok,de ne túl sokat.
2011. júl. 6. 01:40
 22/39 A kérdező kommentje:

Van, hogy nem vagyunk együtt, mert nem találkozunk. Utána észrevehetően ő is nagyon akarja. Aztán amíg együtt vagyunk megint visszatér a gátlás... Ivás is volt már, amikor tényleg jobban el tudja engedni magát, de nem szeret sokszor inni. Ha buliban iszunk, mire hazaérünk 10-ből 9szer elfárad, és álmosság meg hányinger stb... miatt semmi nem lesz.

Megpróbálom érthetően leírni. A testével nincsen baja. Tudja, hogy jó teste van. De nem nagyon tud benedvesedni, nyilván mert szorong. Hosszú előjáték sem jön be, mert azt én még jobban akarom csinálni, mint ő kapni :) Csók nem jó, mert nem szeret. Hiába simogatom, nem élvezi annyira, és csak a puniján szereti. Típusát úgy lehet még megérteni, és most nem az alap higiéniáról beszélek... azt sem engedi, ha nem fürdött közvetlen előtte, és úgy akarok franciázni neki. Így fordítva, volt hogy pisiltem előtte, és megkérdezte, hogy most pisi után akarod betenni? Ő pl nem is franciázik nekem egyáltalán, ha nem mostam meg közvetlen előtte, ha megmosom, akkor közel hajol, és szagolgatja, hogy nincs e még pisi szaga stb... Ő nekem kb 3szor mossa meg, mire úgy ítéli, hogy jó... Nem engedi, hogy megcsókoljam, ha én csináltam neki. stb... Nem tudom, lányoknál ez mennyire szokás, de én egy picit túlzásnak érzem... Így a spontánság is elmegy, mert mindig rá kell készülni...

2011. júl. 6. 01:53
 23/39 anonim ***** válasza:

Én is 48 kg vagyok (na jó, 47.6-nél több nem voltam még soha), és nem tudom a barátnőd hogy vélekedik magáról, de én cseppet sem gondolom, hogy egy 48 kg-os nőnek tökéletes a teste. Persze attól is függ, milyen magas.

Egy csontsovány, kis mellű nő nem biztos, hogy elég szépnek érzi magát ahhoz, hogy felszabadult legyen szex közben.

Nekem legalábbis ez a fő problémám: olyan szinten zavar a vékonyságom és a kis mellem, hogy már-már sajnálom a páromat amiért neki csak egy ilyen ronda lány jutott. Tegnap is szex közben az járt a fejemben, mennyivel jobb lenne neki egy formásabb lánnyal.

Ezért kérdeztem, milyennek látod a barátnődet, mert én tudom magamról, hogy csak addig tudtam igazán ellazulni szex közben, amíg azt gondoltam, szépnek lát a párom, gyönyörűnek, szebbnek más lánynál. De ő nem lát szebbnek.

Legalábbis mellébeszél ha rákérdezek. Sose mondja azt, hogy szép vagyok, sose ismer el, mindig leszól ha sminkelek, hogy minek - mintha azt mondaná ezzel, hogy akár a fejem tetejére is állhatok, akkor se leszek neki jó nő. Más lányokra már mondta azt, hogy jó nő, rám soha.

És akkor csodálkozik, ha szex közben olyan vagyok mint egy fadarab. Nekem fontos lenne, hogy éreztesse, hogy én vagyok számára a legszebb, nem adna oda senki másért.

Viszont a csókolózás számomra nagyon fontos része a szexnek. Én csak azzal nem szerettem csókolózni szex közben (meg amúgy se), akibe nem voltam szerelmes. Tény, hogy vele szexelni se volt túl sok kedvem. Pedig ő aztán gyönyörűnek látott.

Én magamról biztosan kijelenthetem: akivel nem szeretek csókolózni, abba nem vagyok szerelmes.

Volt egy időszak, amikor a párom nem csókolt meg szex közben. Akkor nem élveztem a szexet egyáltalán.

Mostanában újra megcsókol, ha túljutnék az agyamba tolakodó rémképeken, hogy csúnyának lát, talán minden olyan lenne mint rég.

Engem semmiféle szexuális praktika nem tud tűzbe hozni, ha lelkileg nem izgatnak fel. Amíg úgy hittem, neki szép vagyok és tökéletes, amíg megcsókolt szex közben, állandóan szexelni akartam vele. Számomra az tökéletes volt, bár az extrém dolgok nem izgattak fel, hanem inkább lelohasztotta. És akkor se volt soha orgazmusom. De nekem az tökéletes volt. Különben nem akartam volna napi 3-szor...Azt hiszem ezt ő se érti, hogy nekem az tökéletes volt orgazmus nélkül. Talán mert annyira szerettem.

2011. júl. 6. 01:54
 24/39 anonim ***** válasza:
És nem volt semmi betegsége régebben ilyenek miatt? Vagy a családjában? Nagyon olyan ez nekem, mintha valami régi feldolgozatlan trauma munkálkodna a tudatalattijában... Akár valami külső szemmel kevésbé jelentősnek tűnő... De nem tudom, én nagyon hiszek a pszichoanalízisben, mióta tanultam róla...
2011. júl. 6. 02:03
 25/39 A kérdező kommentje:

01:54-nek.

Értem, amit mondasz. neki is kis melle van. És való igaz, ez zavarja is. igazából én nem értettem a lányoknak ezt a problémáját soha :) Én a bnőmnek mindig elmondom, hogy ő az ideálom. Nekem a kis mell tetszik, a kislányos alkat. Én ettől indulok be. Ezért szúrtam ki magamnak. Én a kis mellet imádom. Szerintem nem érzi ezt tejesen, de nem hazudok neki, állandóan elmondom. Sőt, egyszer a bnője is ott volt, hárman beszélgettünk, megkérdezte tőlem, hogy mit szólnék ha egyszer a bnőm szilikont rakatna be magának? Mondtam, hogy soha. Ott is hagyom. Nekem ez tetszik, hogy kicsi. Ennél meggyőzőbb nem tudok lenni. A lányoknak nem is fontos a nagy mell, csak külsőség...

Viszont Egy fiúnak, ha nincs meg az alap vastagság és hosszúság, az valóban gáz lehet, mert sok pózt ki kell zárni... Az melléduma, hogy a technika... Na ezt ugye tudjuk, kik találták ki... Sohasem lesz elégedett a fiú magával. A bnőm pl mondta, hogy az első barátjának kicsi volt, és nem volt jó. Az enyémre pedig mondja, hogy teljesen más érzés, mert ott ingerlem, ahol élvezi. Sőt, azt is mondja, hogy neki velem van egyszerre belső és külső orgazmusa is.

A csókra én is gondoltam már sokszor... és ez engem is zavar, hogy lehet neki sem én vagyok az igazi... De nem tudom, mással csókolózott e sokat, állítólag nem. Szerintem ő alapból nem az a csókolózós fajta.

2011. júl. 6. 02:11
 26/39 anonim ***** válasza:
Milyen fogamzásgátlót szed, esetleg antidepesszenst vagy más gyógyszert? Mert ezek a sz@rok csökkentik a vágyat, némely bogyó még az orgazmust is blokkolja. Szerintem valamit nagyon rosszul nevetek rajt vagy tényleg aszex.
2011. júl. 6. 02:20
 27/39 A kérdező kommentje:

02:03-nak.

Hát olyan betegségei voltak, mint általában a lányoknak szoktak. Volt vesemedence gyulladás is... de úgy tudom ez is elég sok lánynnál előfordul... De valóban én is pánikolósnak ítélem meg egy picit a jellemét. Nagyon fél a betegségektől... Ezért írtam, hogy én szerintem szinte mindent próbáltam már, hogy feloldódjon... Sokszor használunk sikosítót is. Igazából már én is azon gondolkodom, vagy tényleg ő a nagyon nagyon nehéz eset, vagy nem rám vágyik tudat alatt.

2011. júl. 6. 02:21
 28/39 anonim ***** válasza:

Hát ez fura...Én meg pont azt imádom a páromban, hogy nincs túl nagy nemiszerve. Az első páromnak borzalmasan nagy volt. Ő vette el a szüzességem, azt hittem azért fáj a szex. De mindig fájt. Olyan szinten fájt, hogy kizárt mindenféle élvezetet. Mivel nem volt viszonyítási alapom, nem tudtam hogy neki túl nagy van. Később amikor már nem voltunk együtt, elmondta hogy más lánynak is volt emiatt problémája. Én akkor jöttem rá, hogy neki túl nagy van, amikor a mostani páromét megláttam. Sose hittem volna, hogy egy férfi nemiszerv ennyire jól nézhet ki. A páromé biztosan kicsinek mondható, mert ha nem áll fel, szerintem még 10 cm sincs. Izgalmi állapotban max. 15, nem mértem soha:) A lényeg, hogy számomra tökéletes, ha egy milliméterrel hosszabb lenne, már fájna nekem. Így csodálatosan bele tudok ülni, tökéletesen passzol belém. A volt párom vagy 4cm-el kilógott belőlem.

Szóval én abszolút kicsi párti vagyok. Még így is vannak pózok, amikor már feszít. De hallottam már vmit a hátrahajló méhű nőkről, hogy ők érzékenyebbek, talán nekem is az van.

Az én párom is azt mondta, számára nem fontos a csókolózás, de én tudom hogy 1,5 éven át állandóan csókolóztunk, amíg nagyon szerelmes volt. Aztán elhidegült, és a csók is elmaradt. Mostanában újra belém szeretett, ennek sok jele van és mondja is, és újra szájon csókol.

Az orális szex amúgy engem is zavar. Ettől még nagyon szerelmes vagyok a páromba. De tisztaságmániás nem vagyok, tőlem pisilés után is belém jöhet nyugodtan. Annyira szeretem őt érezni, a gumiról már rég leszoktunk.

A mellemet hiába simogatja, teljesen érzéketlenek. Néha észre se veszem, hogy megérintett ott.

2011. júl. 6. 02:29
 29/39 A kérdező kommentje:

02:20nak.

A fogamzásgátlót nem szedte, mikor összejöttünk. és tart benne néha pihenőket is. vmi johimbim, vagy jahimbin vagy micsoda a neve. :) De ezt állítólag sok lány használja, mert biztonságos, és kicsi a hormontartalma. ezért drága is. Más gyógyszert nem szed. Viszont alapból nagyon fáradékony, és valamiért egyáltalán nem látom boldognak. Ő is mondja, hogy megvan mindene, mégsem igazán boldog. Előttem sem volt az. Tehát nem én rontottam el. Viszont nem is tudtam "megjavítani".

2011. júl. 6. 02:30
 30/39 anonim ***** válasza:

Ha nem volt boldog az elején, akkor nem szerelmes! Én is depresszív típus vagyok, de amikor viszonozta a szerelmemet, kivirultam. Életem legszebb 1,5 éve volt. Ragyogtam! A lányokon meglátszik ha viszonzottan szerelmesek. Még a legrondább lány is széppé válik akkor! Olyan szinten meglátszott rajtam, hogy mindenki észrevette. Állandóan azt kérdezték, mi történt velem? Rám volt írva!

Aztán visszaszürkültem a tömegbe, mert kétségeim támadtak, hogy Ő tényleg szeret-e. De ez már más történet.

2011. júl. 6. 02:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!