Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan hozhatnám elő a b....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám elő a b. nőmből az ágyban a szenvedélyt? Komoly válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Valahogy mindig ugyanúgy csináljuk, én általában hagyom, hogy jól érezze magát, de már előre tudom, mi hogy fog történni. És ez így már nem izgalmas. Hiányolom belőle a szenvedélyt... nem tudom, hogy magyarázhatnám ezt jobban el. Pl. Már két éve együtt vagyunk, de még mindig úgy megy el, ha becsukom a szemem, és nem nézem közbe... Így még ezt az izgalmat sem látom. Már mindent megpróbáltam, hogy elengedje magát. tanácsok? valaki már hasonló helyzetben?
2011. júl. 6. 01:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Full antialkoholista vagyok, de 2-3 pohár bor jót tenne neki. Egyszer elengedi magát onnantól mindegy. Nagyon súlyos akkor irány egy szexológus vagy kineziológus. Esetleg vallásos nevelést kapott, vagy belé nevelték, hogy a szex rossz?
2011. júl. 6. 01:24
 12/39 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk már: kikötözés, gyertyázás, megerőszakolós, olajos masszázs rendszeres, olajos is csak úgy masszázs nélkül, nyilvános helyen, balatonban, popsi szex (nem jött be :), pózok is sokféle... most ennyi jut eszembe. Még ha én franciázok neki, akkor is letakarja az arcát, hogy ne lássam... Igazából az ágyban nincsen meg az az izgalom valahogy... Csókolózni nem szeret annyira, pedig én imádok, ha simogatom a testét attól sem indul be annyira...
2011. júl. 6. 01:24
 13/39 anonim ***** válasza:
Végső esetben arra kell gondolnom, hogy esetleg aszexuális. :S
2011. júl. 6. 01:26
 14/39 anonim ***** válasza:
Akaszd fel, de vigyázz, halálos lehet. Jó a kapcsolatototk egyébként?? Jól elvagytok?
2011. júl. 6. 01:26
 15/39 anonim ***** válasza:
De biztos vele van a baj?? Nem veled?
2011. júl. 6. 01:27
 16/39 anonim ***** válasza:

Jaa, már értem a problémát. De a megoldást nem igazán tudom... ezen akkor lehet inkább egy jó beszélgetés segítene: miért ilyen gátlásos? Miért érzi úgy, hogy titkolnia kell, hogy élvezi a szexet?

Az előző kapcsolatai rendben voltak?

2011. júl. 6. 01:30
 17/39 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélni ki vele.
2011. júl. 6. 01:31
 18/39 A kérdező kommentje:

Próbálok minden kérdésre válaszolni. csak nem sorban.

Már mikor összejöttünk, mondta, hogy neki nem annyira fontos a szex. az első pasijával egyáltalán nem élvezte, sőt... De gondoltam, hogy ki tudom hozni belőle a "vadállatot". Nem azal van a gond, hogy nem próbáltunk ki sok mindent, hanem, hogy ezek után sem engedi el magát...

Nem játssza meg az orgazmust, és igazából neki nincsen problémája velem, egyszerűen imádja ahogy masszirozom, meg azt is, amikor együtt vagyunk... Az ő szemében tökéletes a szex, ezért nem akarom szóba hozni, hogy nekem nem. Zárkózott típus, ha elmondanám, már a szexben is zárkózottabb lenne, hogy emiatt aztán lehet nem is élvezné. Az előző bnőmmel 5ször ennyire jó volt, pedig tízszer ennyire nem nézett ki jól.

A lelki kapcsolat nem a legjobb. Sok a vita néha. Erre is gondoltam, de az elején is ilyen volt a szexben, sőt, még inkább nem is csinált semmit.

Ő úgy mondja, ha van szex, és elmegy, az neki jó, de ha nincs akár egy évig is, akkor sem esik kétségbe. Neki nem annyira fontos.

2011. júl. 6. 01:35
 19/39 anonim ***** válasza:
Akkor ne legyen egy darabig.
2011. júl. 6. 01:37
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem ismered őt eléggé?
2011. júl. 6. 01:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!