Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább fiúknak egy kérdés?
Igen. :D
Nem véletlen, hogy csak 43%. :P
Jaj te kőbukkó, figyi, lefordtíom pasinyelvre.
folyása van = be van nedvesedve
Vagyis túl sok neki a természetes kenyőanyag. Örüljé paraszt, hogy nem kell síkostíóra költeni.
olyan egy-másfél évvel ezelött volt itt egy kérdés ugyanerről szolt...arra nem jött ennyi válasz, de azt tudom, hogy 90%ban olyan válaszok jöttek hogy: semmit, nem érdekelne, vagy pedig örülnék hogy ad magára.
azóta megszaporodtak a 17 éves, vagy csak a pasik hülyültek, vagy mivan????
22:43 nem értem!Sem nem hülyülök,se 17 nem vagyok (sajnos)!
"gusztus" kérdése az egész!Az elöbb olvastam egy választ hogy semmi pénzért nem adná a barátnője szájába a farkát mert az nem oda való.Na akkor most mi van?Gondolom nem vértől vagy egyéb folyadéktól tocsogó betétről van szó!
Valahol egy kérdés volt, hogy a 2 betét közt mi a különbség. Az egyik válasz ez volt:
"e.ü. betét mensinél, tisztasági nagyon gyér mensinél-a végén szokott ilyen lenni, vagy 2 mensi közt lehet használni, a normális eredetű hüvelyváladék miatt,ami valakinél több mennyiségű, és ez zavaró lehet, mert valakinek átáztatja a bugyiját. Meg tüszőrepedéskor is kicsit több nedv jön, ez a ciklus közepe táján fordul elő. "
Az meg elég baj, hogy 20 éven felüli NŐ nem tudja, mi az. Felfilágosító könyvecskét nem kaptatok általánosban? Vagy szüleid nem mondták hogy mi az? Mert hogy még a fiúk nem tudják, még megértem... De azért poén, hogy nem tudja mi az, de beírja hogy egy gyógyítható betegség. :)
Én is használok tisztaságit:D
20/L
Én is használok tisztaságit!
17/f
22 51: nézd, én megértem hogy sok pasi undorodna tőle ha meglátná.. én sem mutogatnám a barátomnak.
engem inkább az aksztott ki, hogy hányan nem tudnak különbbséget tenni a tisztasági és az intim betét között, illetve hogy hányan nincsenek tisztában azzal, hogy a fehér folyás nem egy betegség.
mennyi tudatlan ember te jó ég.. zt még megértem ha pasik nem tudják, na de hogy egy 20 feletti nő...na mindegy.
néha énis hordok, és eddig egyetlen pasitól egyetlen szót se hallottam rá, meg nem volt semmi reakció, szerintem kb észre se vették. nemhinném hogy a pasik a vetkőzés hevében a bugyit nézegetik, azt meg főleg nem, hogy ha már annyira benne vannak a dolgokban, akkor majd ettől "lelankad"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!