Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leginkább fiúknak egy kérdés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leginkább fiúknak egy kérdés?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy éppen vetköztök vagy vetköztetitek egymást. Mit szólnátok ha az alsójában tisztasági lenne? Légyszives normális válaszokat
2011. júl. 5. 21:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
hát a fehér folyást meg lehet gyógyítani már bocs, nekem tökmind1 lenne milyen betét van bent, nemibeteg nővel nem dgok
2011. júl. 5. 21:53
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Minek írnak olyanok, akik azt sem tudják, mi a fehér folyás? Az nem egy betegség! Te jó ég!!! Nézzetek már utána, mielőtt írtok! Meg a tisztasági betétnek is!
2011. júl. 5. 22:00
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de látszik egyeseken hogy sz@art se értenek a nőkhöz :D

Tisztasági betétet nem csak nemibetegek hordanak, hanem akiknek egyszerűen több a fehérfolyásuk, és zavarja őket ha nedves a bugyi. Rengeteg nő hord, és tök normális, és a higiéniához hozzátartozó dolog aiknek kell. És megsúgom, hogy sok nőnek a fogamzásgátló miatt több mint átlag.

Szóval aki ezt nem érti meg, annak kívánom, hogy soha egy nő se legyen hajlandó lefeküdni vele :D

2011. júl. 5. 22:03
 14/33 anonim ***** válasza:
:D:D Ez vicces, rögtön minden pasi azt hiszi, hogy intim betét és meg van neki..:D Kb. úgy képzeljétek el, mintha odarakna egy zsepit. Sőt, még vékonyabb.. Amúgy ha te veszed le a bugyid, akkor valószínűleg fel se tűnik neki, de ha ő és észre is veszi akkor szerintem furcsállhatja. De emiatt tuti nem fog megállni..
2011. júl. 5. 22:21
 15/33 anonim ***** válasza:

Az én válaszom tök egyszerű:

SEMMIT!

Még talán örülnék is hogy ad magára!

2011. júl. 5. 22:22
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem gusztustalan. Pont azért mert az embernek az jut eszébe hogy az illetőnek folyása stb. van.

Nekem elmenne tőle a kedvem.

Ahogy színházba sem megyünk tréningruhába a szexnek is meg kell adni a módját...

2011. júl. 5. 22:30
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok, húszon felül, de áletemben nem hallottam olyanról hogy puszta folyásra kelljen valakinek betét. Minden nap tanulunk valami újat.

Tudtommal a tisztasági betét a menstruációra kell.

Az egészségügyi meg az egészségügyi problémákra pl inkontinencia ( amit okozhat pl. felfázásból fakadó szövődmény, vesekő, vagy puszta szorongás).

TEHÁT A KÉRDÉSBEN SZEREPLŐ TISZTASÁGI BETÉT = MEG VAN NEKI ANALÓGIA HEYLES.

2011. júl. 5. 22:31
 18/33 anonim válasza:
Kívánom az utolsó válaszolónak, hogy következő életében nő legyen. :D
 19/33 anonim válasza:
Bocs, akkor az utolsó előttinek :D
 20/33 anonim ***** válasza:
Mámint 43%nak nem? XD
2011. júl. 5. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!