Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább fiúknak egy kérdés?
Jajj de látszik egyeseken hogy sz@art se értenek a nőkhöz :D
Tisztasági betétet nem csak nemibetegek hordanak, hanem akiknek egyszerűen több a fehérfolyásuk, és zavarja őket ha nedves a bugyi. Rengeteg nő hord, és tök normális, és a higiéniához hozzátartozó dolog aiknek kell. És megsúgom, hogy sok nőnek a fogamzásgátló miatt több mint átlag.
Szóval aki ezt nem érti meg, annak kívánom, hogy soha egy nő se legyen hajlandó lefeküdni vele :D
Az én válaszom tök egyszerű:
SEMMIT!
Még talán örülnék is hogy ad magára!
Szerintem gusztustalan. Pont azért mert az embernek az jut eszébe hogy az illetőnek folyása stb. van.
Nekem elmenne tőle a kedvem.
Ahogy színházba sem megyünk tréningruhába a szexnek is meg kell adni a módját...
Nő vagyok, húszon felül, de áletemben nem hallottam olyanról hogy puszta folyásra kelljen valakinek betét. Minden nap tanulunk valami újat.
Tudtommal a tisztasági betét a menstruációra kell.
Az egészségügyi meg az egészségügyi problémákra pl inkontinencia ( amit okozhat pl. felfázásból fakadó szövődmény, vesekő, vagy puszta szorongás).
TEHÁT A KÉRDÉSBEN SZEREPLŐ TISZTASÁGI BETÉT = MEG VAN NEKI ANALÓGIA HEYLES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!