Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leginkább fiúknak egy kérdés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leginkább fiúknak egy kérdés?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy éppen vetköztök vagy vetköztetitek egymást. Mit szólnátok ha az alsójában tisztasági lenne? Légyszives normális válaszokat
2011. júl. 5. 21:41
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
nekem kiábrándító, ráadásul a nagyon pici tangákat szeretem, ki lehetne venni vagy nem? 22F
2011. júl. 5. 21:42
 2/33 anonim ***** válasza:
elhánynám magam kb, azthiszem
2011. júl. 5. 21:44
 3/33 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne.
2011. júl. 5. 21:45
 4/33 anonim ***** válasza:
46%

"Húbazz, hogyhogy nem tudtam, hogy megvan neki? Most para van vagy alapból rendszertelen? Jobb lesz vigyázni, így szokott kezdődni a becsúszó terhesség"

Normális kapcsolatokban azért az ember is tudja a párja ciklusát és az ilyenek nem lepik meg.

2011. júl. 5. 21:45
 5/33 anonim válasza:
megkérdezném h megvan-e neki...utána menne magától tovább
2011. júl. 5. 21:46
 6/33 anonim ***** válasza:
meg normális csaj szól, vagy megfogja a kezed, mielőtt lehúznád a véres tamponról az alsót
 7/33 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Mondd el a barátodnak, hogy tisztasági betétet kell hordanod és így nem fogsz zsákbamacskát árulni és nem fog meglepődni.
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem intim betét, ha nem tisztasági, ami kisebb és vékonyabb, pl ha vkinek fehérfolyása van használja, h ne legyen olyan a fehérneműje. Ez egy természetes dolog.

Sztem előtte az illető menjen el mosdóba vegye ki, de ha véletlen bent marad sem gáz, de ez kapcsolattól függ, vszínű egy tartósabb kapcsban ez nem jelent problémát. Vegye ki a lány, de ha bent marad, sem normális, ha vki ettől elundorodik.

Lány voltam

2011. júl. 5. 21:50
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
azért itt néhányan keverik a tisztasági betétet az egézségügyi betéttel..tisztaságit nem menstruáció alatt hordanak a lányok..
2011. júl. 5. 21:51
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
keverik. Meg hát 21:45ös válasz is....húúú
2011. júl. 5. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!