Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? Ötletek? (még van lent)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, de még nem szexeltünk. Holnap estére szeretném beütemezni, de ha majd ott leszek, valószínű nem fogom tudni, hogyan közeledjek felé, hogy adjam a tudtára, hogy mit szeretnék. Tippek, ötletek?
Normális válaszokat, légyszi. Előre is köszi.
17/F
2011. júl. 4. 22:16
1/12 WhiteLabel válasza:
jön magától, öcsém ha így rá izgulsz fel se fog állni.
2/12 anonim válasza:
Ha szüzek vagytok akkor szerintem nem mindneképp jóh a spontán szex :S Én szeretem az elsőt felkészülve és szépen megejteni és az se biztos hogy akarja és az úgy elég gázos lehet ...
3/12 A kérdező kommentje:
:D köszi. sajnos, izgulós vagyok...
2011. júl. 4. 22:19
4/12 A kérdező kommentje:
:O na jó, akkor lehet, mégse kéne akciózni... :D
2011. júl. 4. 22:20
5/12 anonim válasza:
Hát, tapasztalatból én sem tudok tanácsot adni, szerintem mindenképpen jó stratégia, ha nem izgulsz rá a dologra, próbálsz természetes lenni, aztán majd alakul az magától. Ki tudja, lehet, hogy kifejezetten ő fog majd kezdeményezni, hiszen ne feledd, az a 6 hónap neki is 6 hónap. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor velem baj lesz, mert elég izgulós vagyok sajnos. :S És én szüz vagyok szal... lehet nem akciózok inkább...:D
2011. júl. 4. 22:25
7/12 k4lm0p1r1n válasza:
mi hosszasan beszéltünk róla, eleinte nem akarta, aztán valahogy mégis rászánta magát és mondta hogy most már oké a dolog.. átjött pár héttel később, és pettingeltünk, az jönni fog magától. megkérdeztem hogy biztos szeretné-e? mondta hogy igen és megtörtént. mivel nekem erős teljesítési kényszerem volt, néha félárbócra ereszkedett, de így is klappolt minden kb. sok sikert.
8/12 anonim válasza:
tesó privátba add meg az msn-címed és segítek:)
9/12 A kérdező kommentje:
k4lm0p1r1n:
Hát akkor nektek jól sült el :D
Én is megkérdezném, de ezt igazából úgy... meglepetésnek szántam, vagy hogy is mondjam. :D
2011. júl. 5. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!