Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaffa kérdése:
Van arra esély, hogy egy lány élete végéig csak velem fog szexelni? 20 éves,16 éves korától van velem. De eddig még semmi probléma.
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 15:45
11/15 anonim válasza:
Hogyne lehetne ha kettesben hajóztok, hajótörés, lakatlan sziget, soha senki nem lel rátok !!!
Bár ez még Cruesonak sem sikerült Péntekkel...hogy a Kék lagunáról ne is beszéljek...
Avagy zárd el, lsd Prikopil? és akkor nosza, ja ez ember rablás, Btk....
12/15 anonim válasza:
Van egy nő, akit a férje, a kislánya, a barátnői és egész rokonsága végtelenül hűséges minta-anyukaként tisztel.
Én hozzátennék valamit: Egy lepedőakrobata az ágyban!
34/F
13/15 anonim válasza:
Előbb fogod megnyerni a lottót az 1,2,3,4,5 nyerőszámokkal.
14/15 anonim válasza:
Én 7 éve vagyok a pasimmal szinte ő volt nekem az első....de nagyon szeretnék kipróbálni mást is szex téren, de nem teszem ez miatt tönkre a kapcsolatomat....annyit nem ér....
Akinek van esze nem esik az én hibámba, mert egyszer úgy is rájön hogy mást is kipróbálna, és így elé szar érzéz....
(26L)
15/15 megmondom válasza:
Az én feleségem nem volt még 17 mikor megismerkedtünk.Most 35 van két lányunk és minden remek.Remélem neked is sikerül!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!