Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra esély, hogy egy lány élete végéig csak velem fog szexelni? 20 éves,16 éves korától van velem. De eddig még semmi probléma.
Hehe álomkép.....
De ez miért s lényeg?
Te csak vele szeretnél életed végégig? Egyáltalán eddig csak vele voltál?
Valaki hűséges lehet egész életében, aztán megiszik 2 pohár bort és már nem tudja hol van, és mit csinál.
Annyi a változó, hogy lehetetlen megmondani, de kisebb az esélye az örök hűségnek, mint a hűtlenségnek.
Simán lehetséges :) 15 éves koromtól vagyok a párommal, most 20 éves vagyok, és senki mással nem akarok szeretkezni, csak vele. Az emberek kicsit túlragozzák a szexualitást. Semmit sem veszít az, aki egész életében csak egy emberrel volt, de az a társa. Legalábbis nálam így működik. Nekem szerelem kell a szexualitáshoz, máshogy nem menne. Ha a barátnőd is így gondolja, akkor nincs semmi probléma :)
20/L
Az a nagy gond, hogy 3-4 éves kapcsolatokban élők gondolják úgy, hogy örökre hűségesek lennének, pedig az az idő nem sok. Ha összejönnek 15 évesen, és eltart a dolog életük végéig, az úgy 70 év kapcsolat is lehet 1 db emberrel.
Na az már valami, de így az elején.. bármi lehet még.
Lehet, hogy a palija 3 évre impotens lesz munkahelyi gondok miatt 10 év múlva, aztán sosem nyúl hozzá. Lehet, hogy a nő felszed 35 kilót szülés után, és sosem adja le.
Az élethosszig tartó hűséget csak egyszer lehet kijelenteni: a halálos ágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!