Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam kordában a feléledt vágyat?
Van egy pasi,akivel régebben szexuális jellegű kapcsolatot tartottam fenn,mondhatjuk úgy is,hogy szeretők voltunk.A mi kis viszonyunk nem tartott hosszú ideig,és miután véget ért,hosszú hónapokig nem tartottuk a kapcsolatot,sőt,ha erre sor kerülhetett volna,akkor sem éltünk a lehetőséggel,mert nem maradtunk túl jó viszonyban.
Most,sok-sok hónap elteltével úgy hozta az Élet,hogy ismét egymás mellé sodródtunk,és elkezdtünk beszélgetni.Szóba került a múlt,és én úgy éreztem,forr körülöttünk a levegő,volt köztünk valamiféle szexuális feszültség.Nem sokon múlott,hogy ne történjen újra meg...Viszont tudni kell,hogy ebből újra csak szeretői kapcsolat lehetne,és semmi több,bizonyos okokból kifolyólag.Úgy érzem,újra feléledt az a bizonyos szikra,viszont az eszem tudja,hogy tiltott gyümölcs vagyunk egymás számára.Mégis elementáris erővel éreztem és érzem,hogy ha csakis a szívemre hallgatnék,gondolkodás nélkül újra megtenném.Pedig nem lehet.Hónapokig nem éreztem ezt,most pedig igen.Vajon miért is történik ez velünk,és hogyan tartsam kordában a feléledt vágyat?Hozzáteszem,mindkettőnknek van aránylag biztos magánéleti háttere,és eddig látszólag nem érdekeltük egymást.
Ffi
1., Kerüld el, ne sodródj mellé....
2., Ha nem lehet....földeld le a szikrát otthon...
3., 1 x élünk...engedj a kísértésnek...
4,. Szív vagy értelem....Te döntesz...
5., Te mit is akarsz, este lefekvéskor miről fantáziálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!