Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül egy párkapcsolat? Na de még is meddig? Meddig lehet egy párkapcsolatban vagy házasságban szex nélkül kibírni?
egy nő gyakrabban szexel ha egy pasit meg akar tartani
ő nem akar téged megtartani
alig várja, hogy valami kiderüljön és legyen oka kidobni
ezt nem észre venni
jó úton haladsz felé...
A 78%-os vagyok!
Kérdező, elég buta lehetsz. Épp azt írtam, hogy érthető, hogy nem bírod. DE nem az a megoldás, hogy félred.gsz, hanem akkor szakíts a barátnőddel és keress más nőt. Mi értelme annak, hogy megcsalod? Így tiszta sor. Ami nem működik, nem kell erőltetni. Ennyi.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:33
Nem akarja elmondani hogy miért nem kívánja,próbáltam róla beszélni.De ugyanakkor amikor próbálkozom akkor érzem hogy milyen nedves szokott lenni,ha egy nő semennyire nem kívánja akkor nem hiszem hogy benedvesedik!
Már pedig elég nedves szokott lenni...
De már próbálkozni sem próbálkozom mert nincs értelme és
elegem van a vissza utasításokból....
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:42
Kedves válaszoló örülnék ha nem butáznál le miközben azt sem tudod hogy ki vagyok!Ennyi tiszteletet adjunk már egymásnak ha lehet!
Nem mellesleg mondtam hogy nem áll szándékomban megcsalni mert az nem az én stílusom,de már nagyon nem jó ez a helyzet így....
Én is így voltam előző pasimmal.Lelki okokból fakad szerintem,sőt tuti.Vagy lehet unja a megszokott dolgokat,nállam ez is szerepet játszott. 4 éves kapcsi volt az is.A mostanival meg ihajjj:D:D
Most mondok neked vmit!Csald meg nyugodt szívvel megérdemli,aztán ha valami kis esélyt lát arra h félre mentél észbe fog kapni tapasztalat ez is.Ha erre sem reagál akk nem szeret ennyi.!!
Szerintem az a legjobb megoldás, ha megmondod neki, hogy szereted, de szex nélkül nem tudsz élni, szükséged van rá. Ha ő nem adja meg akkor megkapod mástól, de nem muszáj szakítanotok.
Ha erre sem reagál semmit ( pedig ez elég ütős egy nőnek) akkor ez készen van, le kell lépni.
Oké értem mi a gondod DE ezt miért velünk akarod megbeszélni????????????? miért nem az illetékessel aki ha nem kerüli a témát és nem terel egyenest megmondaná mi a helyzet.
Senki mással nem tudod ezt megbeszélni CSAK vele...
27 évesen vedd már elő a zsebedből az eszed.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!