Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül egy párkapcsolat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül egy párkapcsolat? Na de még is meddig? Meddig lehet egy párkapcsolatban vagy házasságban szex nélkül kibírni?

Figyelt kérdés
Ha volt már valaki így akkor hogyan vészelte át és egyáltalán ki bírta a kapcsolat?
2011. júl. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

egy nő gyakrabban szexel ha egy pasit meg akar tartani

ő nem akar téged megtartani

alig várja, hogy valami kiderüljön és legyen oka kidobni

ezt nem észre venni

jó úton haladsz felé...

2011. júl. 2. 14:41
 32/44 anonim ***** válasza:

A 78%-os vagyok!

Kérdező, elég buta lehetsz. Épp azt írtam, hogy érthető, hogy nem bírod. DE nem az a megoldás, hogy félred.gsz, hanem akkor szakíts a barátnőddel és keress más nőt. Mi értelme annak, hogy megcsalod? Így tiszta sor. Ami nem működik, nem kell erőltetni. Ennyi.

2011. júl. 2. 14:42
 33/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:33

Nem akarja elmondani hogy miért nem kívánja,próbáltam róla beszélni.De ugyanakkor amikor próbálkozom akkor érzem hogy milyen nedves szokott lenni,ha egy nő semennyire nem kívánja akkor nem hiszem hogy benedvesedik!

Már pedig elég nedves szokott lenni...

De már próbálkozni sem próbálkozom mert nincs értelme és

elegem van a vissza utasításokból....

2011. júl. 2. 14:44
 34/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:42

Kedves válaszoló örülnék ha nem butáznál le miközben azt sem tudod hogy ki vagyok!Ennyi tiszteletet adjunk már egymásnak ha lehet!

Nem mellesleg mondtam hogy nem áll szándékomban megcsalni mert az nem az én stílusom,de már nagyon nem jó ez a helyzet így....

2011. júl. 2. 14:46
 35/44 anonim ***** válasza:
Akkor talán megváltozott a teste,elhízott/nagyon lefogyott,narancsbőrös lett.Sok nő csúnyának érzi ezek miatt magát.
2011. júl. 2. 14:48
 36/44 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg még egyszer utoljára megbeszélni vele, ha nem megy szaktíts. Mert ez tényelg elég ok rá. A szexualitás hozzátartozik egy kapcsolathoz. Én nő vagyok, 5 éve vagyok a párommal együtt, és még most is nagyon sokszor vagyunk együtt. Biztosan rossz lenne, ha nem így lenne. És nem csak maga a szex hiánya, hanem az érzés, hogy a párom nem kíván. Megértem, hogy ez nem lehet könnyű...
2011. júl. 2. 15:29
 37/44 anonim ***** válasza:
31%

Én is így voltam előző pasimmal.Lelki okokból fakad szerintem,sőt tuti.Vagy lehet unja a megszokott dolgokat,nállam ez is szerepet játszott. 4 éves kapcsi volt az is.A mostanival meg ihajjj:D:D

Most mondok neked vmit!Csald meg nyugodt szívvel megérdemli,aztán ha valami kis esélyt lát arra h félre mentél észbe fog kapni tapasztalat ez is.Ha erre sem reagál akk nem szeret ennyi.!!

2011. júl. 2. 18:48
 38/44 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legjobb megoldás, ha megmondod neki, hogy szereted, de szex nélkül nem tudsz élni, szükséged van rá. Ha ő nem adja meg akkor megkapod mástól, de nem muszáj szakítanotok.

Ha erre sem reagál semmit ( pedig ez elég ütős egy nőnek) akkor ez készen van, le kell lépni.

2011. júl. 2. 19:51
 39/44 anonim ***** válasza:
Elég nehéz helyzet,és elég furcsa,hogy nem is akar róla beszélni.Lehet,hogy csak megszokásból vagytok együtt,nem kíván már téged,csak nem mer lépni.Ahogy te sem,hiszem évek óta élsz vele úgy,hogy nem vagy boldog.Amúgy sokat veszekedtek?Milyen egyébként a szexet leszámítva?Vidám,szomorú,olyan mint az elején?
2011. júl. 5. 14:32
 40/44 anonim ***** válasza:

Oké értem mi a gondod DE ezt miért velünk akarod megbeszélni????????????? miért nem az illetékessel aki ha nem kerüli a témát és nem terel egyenest megmondaná mi a helyzet.

Senki mással nem tudod ezt megbeszélni CSAK vele...

27 évesen vedd már elő a zsebedből az eszed.

2011. júl. 5. 14:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!