Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül egy párkapcsolat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül egy párkapcsolat? Na de még is meddig? Meddig lehet egy párkapcsolatban vagy házasságban szex nélkül kibírni?

Figyelt kérdés
Ha volt már valaki így akkor hogyan vészelte át és egyáltalán ki bírta a kapcsolat?
2011. júl. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
Az embernek a biológiai szükségleteit ki kell elégítenie. Ha a partner erre nem megfelelő, akkor keresni kell egy másikat, mert így nem lehet egy párkapcsolatban élni. De ha a partnered nem közösül veled, annak valami oka csak van. Hány éves a partnered és mióta vagytok együtt?
2011. júl. 2. 14:18
 12/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:16

Ok hogy nem a legfontosabb de azért nehogy már mellőznöm kelljen egy évig miközben van párom és semmi baja nincsen!Csak egyszerűen mindig fáradt hozzá.....

Nem terhes nem beteg semmi baja nincsen....

2011. júl. 2. 14:20
 13/44 A kérdező kommentje:
Ő is 27 éves és 4 éve vagyunk együtt!
2011. júl. 2. 14:21
 14/44 anonim ***** válasza:
nem lehet h megcsal? miért nem beszéled meg vele? ez így nem mehet tovább, én már 2 hónap után szóltam volna neki h ez így nem jó!
2011. júl. 2. 14:21
 15/44 anonim ***** válasza:
26%

Én nő vagyok,3éve párkapcsolatban.

Egyálltalán nem igénylem a szexet.Élvezem ha együtt vagyunk,van orgazmusom is,de ha soha többet nem szexelnénk abba sem halnék bele,nem hiányzik.

Nem tudom mitől lehet,pedig tetszik a párom és szeretem is.

Biztos bennem van a hiba.De a barátom elég fehérmájú(ha férfiakra szoktak ilyet mondani),ezért hetente 2-szer,3szor összehozunk valamit és a lelkemet is beleadom,hogy neki jó legyen.

Ha szeret a párod,Ő is figyelembe venné az igényeidet,akkoris,ha neki nincs szüksége szexre.

Mióta vagytok együtt?

2011. júl. 2. 14:23
 16/44 anonim ***** válasza:
35%
Az ilyen választ le szokás pontozni, de a én azt tapasztaltam, hogy a házasságig ki lehet bírni :) Nálam 2 év volt. Szex nélkül is lehet teljes egy párkapcsolat. Egy házasság nem igazán, de egy párkapcsolat igen.
2011. júl. 2. 14:23
 17/44 anonim ***** válasza:

Ja látom,4 éve.Hát akkor annyira még nem unhatott meg...

A kapcsolat elején is ilyen volt?

2011. júl. 2. 14:24
 18/44 anonim ***** válasza:

Úr isten,hát én eddig biztos nem húztam volna..sőt ,most azonnal otthagynám,mert ez nem normális 2 felnőtt ember között.

És aki szerint 1.5 év szex nélkül nem szakitook,az szűz,vagy kamasz és nem volt még normális kapcslata

2011. júl. 2. 14:24
 19/44 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Én napi szintem igénylem a szexet nő létemre, évek óta, töretlenül. Az ilyen fajta nő nem mítosz, létezik csak az olyan férfinak, mint te meg kell találnia. Nagyon fontos, hogy ugyanakkora vagy legalább hasonló étvággyal rendelkezzenek a párok, mert ha nem így van az tönkreteszi a kapcsolatot.

Javaslom beszélj vele, hogy ha nem lesz szex továbbra sem akkor neked ez így nem működik. Nyilván kényszernek érezné így, de azért 1,5 éve minden nap fáradt akár egy gyors 15 percesre is? Ugyan már.

Vagy van valakije, vagy frigid.

Lépj le és légy boldog valaki más/mások mellett.

28/N

2011. júl. 2. 14:25
 20/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:24

Az elején?

Az elején vagy is elég sokáig nagyon jó volt köztünk a szex,ezt ő is és én is megmondtam hogy ilyen jó még egyikünknek sem volt senkivel!

Azért nem is értem!Mert nagyon megértettük egymást az ágyban és nem nagyon játszotta meg magát,vagyis párszor biztos,de nem kényszerből csinálta és azt is be vallotta hogy sokszor volt hüvelyi orgazmusa is!

Nem hiszem hogy megcsalna....én úgy ismerem őt hogy nem tudna rá vetemedni erre...

2011. júl. 2. 14:27
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!